EkonomiGenelTürkiye

“Sarıyer, Zabıta Memuru Alımı İlanı”

Zabıta Memuru Alımı İş İlanları

Belediye Başkanlığı Zabıta Memuru Alımı İlanı

Bir güncel ilan, Belediye Başkanlığı tarafından yayınlandı. Belediyenin, toplamda 10 kişi 8. derece zabıta memuru ve 5 kişi 9. derece zabıta memuru alacağı açıklandı. İlgili ilanın detayları, Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunulmuştur.

Zabıta Memuru Alımı İlanı Kriterleri

8. derece zabıta memuru alımı için erkek/kadın adayların KPSS P3 puan türünde 70 puan almaları gerekmektedir. Ayrıca adayların Halkla İlişkiler, Sosyoloji, İktisat, Yerel Yönetimler, İşletme, Kamu Yönetimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programlarından birinden diplomaya sahip olmaları gerekmektedir.

9. derece zabıta memuru alımı için erkek/kadın adayların KPSS P93 puan türünde 65 puan almaları gerekmektedir. Adayların Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Adalet, Sosyal Bilimler ön lisans programlarından birinden diplomaya sahip olmaları gerekmektedir.

Adaylardan ayrıca B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olmaları, sınavlarda aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla tartılmaları ve ölçülmeleri istenmektedir. Kadın adayların minimum 1.60 metre, erkek adayların ise minimum 1.67 metre boyunda olmaları gerekmektedir. Adayların boyunun 1 metreden fazla olan kısmı ile kiloları arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark bulunmamalıdır. Ayrıca ilanın belirtilen sınav tarihine kadar 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Zabıta Alımı Başvuru Tarihi ve Süreci

Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan zabıta memuru alımı için başvurular, 13 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 17 Kasım 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuruların şahsen yapılması gerekmekte olup adaylar, Pınar Mahallesi, Günyüzü Sokak No:2 – Sarıyer/İstanbul adresinde bulunan Sarıyer Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne başvuru belgelerini teslim etmelidir. Hatalı ya da eksik belgelerle yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. İlgili iş ilanı İstanbul genelinde sunulmaktadır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.