EkonomiGenelTürkiye

“Yeni İndirimlerle Fiyatlar Düştü! İndirim Müjdesi Geldi!”

**Akaryakıtta Zam Yerine Büyük İndirim! İşte Güncel Fiyatlar**

————-
**Akaryakıtta Zam Yerine Büyük İndirim! İşte Güncel Fiyatlar**

**FİYATI 40 TL’Yİ GEÇTİ**

Benzin ve motorin fiyatları seçimlerden sonra peş peşe zam almış durumda. Bu zamlarla birlikte motorin fiyatları 40 TL’yi aşmış durumda. Benzin fiyatları da bu seviyelere yaklaşmaya başladı. Aynı şekilde LPG fiyatı da 20 TL’ye dayandı. Bu nedenle, halk güncel akaryakıt fiyatlarını ve gelecek olan indirimleri daha yakından takip etmeye başladı.

————
**FİYATI 40 TL’Yİ GEÇTİ**

Motorin ve benzin fiyatları seçimlerden sonra sürekli olarak zamlanıyor. Bu zamlarla beraber motorin fiyatları 40 TL’nin üzerine çıkmış durumda. Benzin fiyatları da bu seviyelere yaklaşmaya başladı. LPG’nin litre fiyatı da 20 TL’ye dayanınca, vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını ve gelecek indirimleri daha dikkatli bir şekilde takip etmeye başladılar.

————
**BENZİN FİYATLARINA İNDİRİM**

Sektör yetkilileri tarafından verilen son haberlere göre, 5 Ekim Perşembe gününden itibaren benzin fiyatlarında büyük bir indirim yapılacak. Bu indirimle birlikte İstanbul’da benzin fiyatı 34 TL’ye, İzmir’de 35 TL’ye ve Ankara’da 35 TL 16 kuruşa kadar gerileyecek. İndirim miktarı ise 2 lira 10 kuruş olarak belirlendi. Ancak, motorin ve LPG fiyatlarında bir değişiklik beklenmiyor.

————
**İL İL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI**

**İSTANBUL**
– Benzin: 36,66 TL
– Motorin: 40,08 TL
– LPG (Otogaz): 18,60 TL

**ANKARA**
– Benzin: 37,26 TL
– Motorin: 40,68 TL
– LPG (Otogaz): 18,50 TL

**İZMİR**
– Benzin: 37,36 TL
– Motorin: 40,80 TL
– LPG (Otogaz): 18,20 TL

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.