EkonomiGenelTürkiye

Tarım ve Orman Bakanlığı, Lise Mezunu İşçi Alımı İlanı

İşçi Alımı İş İlanları

İşçi alımları için başvurular tamamlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere lise, önlisans ve lisans mezunlarından işçi alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2828 Kanun kapsamında gerçekleştirilecektir.

Alım Yapılacak Şehir Listesi

Çorum, Elâzığ, Erzurum, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye, Ankara, Bilecik, Düzce ve Kastamonu illerinde işçi alımı yapılacaktır. Bu alım ilanı farklı kadro ve unvanlarda gerçekleştirilecek olup, belirtilen şehirlerin tüm ilçelerinde görevlendirme yapılacaktır.

Personel Alımı Güncel Duyurusu

İşe alınacak adaylardan istenilen belgeler arasında tarihli ve ıslak imzalı beyan formu, sağlık durumu beyan dilekçesi, mal beyannamesi, 6 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durumu belgesi, mezuniyet belgesi ve ulusal elektronik tebligat adres belgesi bulunmaktadır. Atanmaya hak kazanan adayların bu başvuru belgelerini en geç 27 Ekim 2023 tarihine kadar Bakanlığa posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

Konuyla ilgili yapılan güncel açıklama:

“Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından Bakılan ve Korunan Çocuklar arasında 2828 sayılı Kanun gereğince; Bakanlığımız emrine açıktan atamanızın yapılabilmesi için aşağıda belirtilen belgelerin 27.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar Personel Genel Müdürlüğümüze posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunulur.”

Kılavuz için buraya tıklayabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Lise Mezunu İşçi Alımı İlanı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.