EkonomiGenelTürkiye

Bankanın Müşterilerine Büyük Kolaylık! Yeni Dönem Başlıyor.

Yapı Kredi Bankası’nın Yeni Hizmetiyle Tüzel Müşteriler Kolaylık Yaşıyor

Önemli Bir Kolaylığa İmza Atıldı

Yapı Kredi Bankası, son açıklamasında büyük bir haberi duyurdu. Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, tüzel müşterileri için büyük bir kolaylık sağladıklarını ve bu konuda detayları paylaştı.

Teminat Mektupları Artık İnternet Şubesi Üzerinden Alınabilecek

Yapı Kredi Bankası’nın açıklamasına göre artık tüzel müşteriler, teminat mektuplarını şubeye gitmeden internet şubesi üzerinden alabilecekler. Bu konuda konuşan Erdoğan, “Yapı Kredi Kurumsal İnternet Şubesi’ne taşıdığımız teminat mektubu başvuruları ile tüzel müşterilerimiz için önemli bir kolaylık sağladık” dedi.

Gerekli İmza Talimatı Ortadan Kalkıyor

Açıklamaya göre artık ıslak imzalı talimat gerekliliği de ortadan kalkıyor. Yapı Kredi Bankası’nın sunmuş olduğu yeni uygulama ile müşteriler daha da hız kazanacaklar. Bundan sonra müşteriler istedikleri durumda mektuplarının fiziki versiyonlarını kendi şubelerinden direkt olarak alabilecekler.

Banka Hesabınıza Bakın! Aile Bakanlığı Hesaplara Paraları Yatırdı

Ayrıca, Yapı Kredi Bankası’nın sunduğu bu kolaylık ve yeni uygulama ile ilgili detaylar da aktarıldı. Müşterilerin, Elektronik Kamu Alımları Platformu’na direkt olarak ihale bilgilerini girebilme imkanı sayesinde, şubeler üzerinden mektupların gönderilebileceği belirtildi.

Bu yeni hizmetin müşterilere sağladığı kolaylık ve zaman tasarrufu, Yapı Kredi Bankası’nın tüzel müşterileri arasında büyük bir memnuniyet yaratması bekleniyor. Artık teminat mektuplarının alınması için şubeye gitmek zorunda kalmak tarihe karışıyor. Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, modern ve kolay kullanımı olan bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Bankanın Müşterilerine Büyük Kolaylık! Yeni Dönem Başlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.