EkonomiGenelTürkiye

Emekli Vatandaşlara İş Bankası’ndan 17.500 TL Promosyon Ödemesi!

Emekli Vatandaşlara İş Bankası’ndan Promosyon Ödemesi!

Bu yazıda, İş Bankası’nın maaşı 3.000 TL ve 10.000 TL’nin üzerinde olan emekli vatandaşlara sunduğu promosyon ödemesi hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Promosyon miktarları, ödeme şartları, kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri ile ödemenin nasıl alınacağı gibi konulara değineceğiz.

Promosyon Miktarları ve Detayları

İş Bankası, emekli vatandaşlara sunacağı promosyon ödemesini maaş miktarına göre belirlemiştir. İşte promosyon miktarları:

  • 3.500 TL’ye kadar olanlar için promosyon miktarı 4.500 TL.
  • 3.500 TL – 7.500 TL arasındakiler için promosyon miktarı 5.250 TL.
  • 7.500 TL – 10.000 TL arasındakiler için promosyon miktarı 6.750 TL.
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için promosyon miktarı 7.500 TL.

Promosyon Ödemesi Şartları

Promosyon ödemesinden faydalanmak isteyen emekli vatandaşların, maaşlarını 3 yıl boyunca İş Bankası’ndan almaya söz vermeleri gerekmektedir. Ayrıca SGK emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar, maksimum kart ve ek kartlar için ücret ödemezken birçok ayrıcalık ve avantajdan da faydalanma fırsatına sahip olabilecekler.

Kampanyanın Başlangıç ve Bitiş Tarihi

Promosyon ödemesi kampanyası, 1 Kasım 2022 tarihinde başlamış olup 31 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir. Bu süre içerisinde emekli vatandaşlar, İş Bankası’nı tercih ederek veya mevcut emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyarak 7.500 TL’ye kadar varan promosyon ödemesinden yararlanabilecekler.

Ödeme Süreci

Emekli promosyon ödemesi almak isteyenler, gereken şartlara uygun olduktan sonra ödemelerini hesaplarına 3 gün içerisinde yatırılacağını bilmelidirler. Maaşlarını İş Bankası’na taşıyan emekli vatandaşlar, bu işlemi mobil uygulama, İş Bankası şubeleri veya çağrı merkezi üzerinden rahatlıkla yapabilirler. Bu kampanya, ekonomik güvencelerini arttırmak isteyen emekliler için cazip bir seçenek sunmaktadır.

Promosyon ödemesi hakkında daha fazla bilgi almak veya başvuruda bulunmak isterseniz, İş Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Emekli Vatandaşlara İş Bankası'ndan 17.500 TL Promosyon Ödemesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.