EkonomiGenelTürkiye

Akbank Kart Sahiplerine İkinci İyilik 2.500 TL Ödeme!

Akbank Müşterilerine 2.500 TL Hediye Chip-Para!

Akbank müşterilerine özel bir kampanya ile birçok sektörde yapacakları alışverişe 1.500 TL’ye kadar chip para hediye ediliyor. Siz de bu kampanyadan nasıl yararlanabileceğinizi öğrenmek için bu detaylı bilgilere göz atabilirsiniz.

Akbank Kampanyası Detayları

Akbank, yeni bir kampanya ile müşterilerine 1.500 TL’ye kadar chip para fırsatı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Akbank müşterileri axess kredi kartı başvurularında market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde yapacakları 1.500 TL ve üzeri harcamalara toplamda 2.500 TL’ye kadar chip para kazanma imkanına sahip olacaklar.

Kampanyaya Kimler Katılabilir?

Akbank’ın sunmuş olduğu bu kampanyaya, 01.10.2023 – 31.10.2023 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yaparak kartı onaylanan bireysel müşteriler katılabilir.

Başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, 31.10.2023’e kadar Juzdan, SMS veya Akbank Mobil üzerinden kampanyaya katılabilirler. Market, giyim ve akaryakıt sektörlerinde 1.500 TL ve üzeri harcamaya 500 TL toplamda 2.500 TL’ye kadar chip para kazanma şansını yakalayabilirler. Kampanyaya katılmak için öncelikle Juzdan üzerinden “hemen katıl” butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlamanız gerekmektedir. Kaydınız tamamlandıktan sonra kampanya, profilinizdeki kampanyalarınız başlığı altında görünecektir ve kampanyaya katılabilirsiniz. SMS ile başvuruda bulunmak isteyen müşteriler ise kayıtlı cep telefonu numaralarından “ödül” yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olabilirler. SMS yoluyla kayıt olmak için gönderilen mesajlar operatör tarifelerine tabidir. Bu kampanya kapsamında sigorta, BES, vergi harcamaları ve nakit yönde işlemler geçerli değildir.

Kampanya Ayrıntıları ve Katılım Koşulları:

– Kampanya, bir iş yerinden yapılan ilk 1.500 TL’lik harcamaya özeldir.

– Free, ticari kartlar, öğrenci kartlar ve sanal kart başvuruları bu kampanyaya dahil değildir.

– Akbank Mobil ve internet şubesinden, akbank.com ve axess.com adreslerinden, tüm ATM ve şubelerimizden veya müşteri iletişim merkezinden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz.

– Başvuru formunda “Dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini işaretleyerek kartınızın anında aktif hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Aktif hale gelen kartınızı adresinize ulaşmadan internet ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.

– Bu kampanya bireysel olarak gerçekleştirilecektir.

– Akbank müşterileri, chip para kazandıklarında bu tutarlar otomatik olarak kredi kartlarına yüklenecektir.

– İptal edilen işlemler, çift para kazanımlarını da iptal eder.

– Nakit çekim, fon alım/satımı, EFT, havale, BES işlemleri, anlık otomatik fatura ve vergi ödemeleri ile çift para ile gerçekleştirilen alışverişler bu kampanya kapsamında değildir.

Akbank müşterileri, bu özel kampanya ile yapacakları alışverişlerde chip para kazanmanın keyfini sürebilirler. Siz de hemen bu fırsattan yararlanmak için başvurunuzu yapabilirsiniz. Unutmayın, kampanya süresi sınırlı olduğu için acele etmek avantajınıza olacaktır.

Akbank Kart Sahiplerine İkinci İyilik 2.500 TL Ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.