EkonomiGenelTürkiye

Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri dönüyor! Diziyle anlaşma imzaladı…

ŞEVKET ÇORUH, “KORKMA BEN YANINDAYIM” DİZİSİNDE NİHAT ROLÜNÜ OYNAYACAK

Uzun yıllardır yayınlanan Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda da devam ederken, bir sürpriz anlaşma haberi gündeme bomba gibi düştü. 16 yıl boyunca Arka Sokaklar’da yer alan Şevket Çoruh, yeni bir diziyle geri dönme kararı aldı. Ünlü oyuncu, FOX TV için çekilen Korkma Ben Yanındayım dizisinin kadrosuna dahil oldu.

ŞEVKET ÇORUH MED YAPIM İLE ANLAŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ülkemizin önde gelen şirketlerinden biri olan Med Yapım, Şevket Çoruh’a teklif götürdü. D Media ve Most Yapım gibi diğer büyük yapımcı şirketlerden de teklif alan Çoruh, sonunda Med Yapım’la anlaşma sağladı. Şevket Çoruh’un rol alacağı dizi, Fatih Aksoy’un yönettiği Med Yapım tarafından FOX için çekilecek olan “Korkma Ben Yanındayım” adını taşıyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİNDE NİHAT ROLÜ

Şevket Çoruh, yeni dizi “Korkma Ben Yanındayım”da Nihat karakterini canlandıracak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Fikret Reyhan oturacak. Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı dizide Şevket Çoruh, Gökçe Güneş Doğruöz’ün canlandırdığı İnci’nin babası rolünde izleyici karşısına çıkacak.

Arka Sokaklar'ın Mesut'u geri dönüyor! Diziyle anlaşma imzaladı...

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.