EkonomiGenelTürkiye

ING Bankası’ndan Emeklilere 12.000 TL Promosyon Hediyesi! Hafta Sonu Kredisi Detayları İçin Tıklayın!

**ING Bankası ile SGK Arasında İmzalanan Anlaşma Doğrultusunda Emekliye Promosyon Kampanyaları Hazırlandı**

Emekli maaş promosyonları, ING Bankası ile SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) arasında imzalanan anlaşma doğrultusunda düzenlendi. Bu bankaya maaşını taşıyan emekliye 8.500 TL’ye kadar promosyon ödenecektir. Ayrıca, banka tarafından ek ödemeler sunulacaktır. ING Bankası promosyon kampanyasından yararlanmak için 12.000 TL’ye kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Maaşını bu bankaya taşıyanlar, bu kredi kampanyalarından da yararlanabilirler.

**ING Bankası, Emekliye Promosyon Kampanyası Detaylarını Açıkladı**

ING Bankası, resmi internet sitesi üzerinden sabah saatlerinde açıklama yaparak emekliye promosyon miktarlarını duyurdu. Maaş aralıklarına göre belirlenen promosyon miktarları 5.100 TL ile 8.500 TL arasında değişmektedir. Ayrıca, ING Bankası otomatik ödeme talimatı ve benzeri kampanyalarla ek nakit promosyon da sağlayacağını duyurdu. Promosyon kampanyasına katılmak isteyenler, banka şubeleri, mobil bankacılık veya internet bankacılığı aracılığıyla maaş bankası değişikliği yapabilecekler.

**ING Bankası’nın Emekli Promosyon Kampanyası Detayları Açıklandı**

ING Bankası, emekliye promosyon veren bankalar arasında yer alıyor ve bugün itibarıyla yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında, anında ödeme yapılacak miktar 8.500 TL’ye kadar olacak. Bankaya otomatik ödeme talimatı verenlere ise 4.000 TL ek promosyon ödemesi yapılacaktır. Maaşı 7.500 TL’ye kadar olan emeklilere ise 5.950 TL’ye ek olarak 4.000 TL promosyon ödemesi yapılacak, böylece toplamda 9.950 TL ödeme alacaklar. 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere ise 8.500 TL’ye ek olarak 4.000 TL promosyon ödemesi yapılacak ve toplamda 12.500 TL ödeme alacaklar.

**Emekli Promosyon Kampanyası Koşulları**

Emekli vatandaşların promosyon kampanyasından yararlanabilmek için 31 Ekim tarihine kadar kampanyaya katılması gerekmektedir. Promosyon alabilmek için maaşınızı başvuru yapılan bankaya taşımanız gerekmektedir. Maaşınızı ING Bankası’na taşıdığınızda 12.500 TL tutarında promosyon fırsatından yararlanabileceksiniz. ING Bankası, 3 yıllık bir maaş sözleşmesi imzalamanızı ve 4 adet otomatik ödeme talimatını kabul etmenizi şart koşmaktadır.

ING Bankası'ndan Emeklilere 12.000 TL Promosyon Hediyesi! Hafta Sonu Kredisi Detayları İçin Tıklayın!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.