EkonomiGenelTürkiye

PTT Cell Türkcell Vodafone Türk Telekom Hattı Kullanıcıları İçin: Para İadesi Kampanyası Kaçırılmayacak Fırsat!

PTT Cell, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Hat Sahipleri Dikkat! 179 TL Para İadesi İmkanı – Her geçen gün artan cep telefonu abone sayısıyla birlikte Türkiye’de milyonlarca cep telefonu kullanıcısına sevindirici bir haber geldi.

Son zamanlarda yaşanan enflasyon artışıyla birlikte birçok ürün ve hizmet zam yağmuruna tutulurken, cep telefonu kullanıcıları da bu zam oranlarından etkilendi. Tarife ücretlerindeki artışlarla birlikte birçok kişi, daha uygun tarifelerden yararlanmak amacıyla cep telefonu operatörlerini değiştirmeyi düşündü.

Cep Telefonu Hat Sahiplerine Önemli Uyarı! Paranızı Kaybetmeyin, Hemen Kontrol Edin…

Cep telefonu hat sahiplerine yapılan bir duyuruda para iadesi hatırlatması yapıldı. Diğer operatörlere geçerek daha uygun tarifelerden yararlanmak isteyen kişilere yapılan açıklamada, hat taşıma işlemi sonrasında kalan ücretlerin geri ödeme olarak verileceği belirtildi.

Turkcell Para İadesi Nasıl Alınır? Başvuru Nereye Yapılır?

Faturasız hat kullanan kişilerin başka bir operatöre geçmesi durumunda Turkcell tarafından yapılan açıklamada, “Hat iptalinden sonra hesabınızda kalan TL’leri 2 yıl içinde Alacak Sorgulama/TL İade Talep” linki üzerinden sorgulayabilir ve talep edebilirsiniz. Talebinizden sonraki 15 gün içerisinde geri ödemeniz gerçekleştirilecektir. Ayrıca adınıza devlete ödenen yıllık telsiz kullanım ücretinin kalan taksitleri bakiyenizden tahsil edilecektir” denildi. Başvurusunu yapan kişilere 15 gün içerisinde para iadesinin yapıldığı belirtildi.

Vodafone ve Türk Telekom Para İadesi Nasıl Alınır?

Diğer cep telefonu operatörleri de kontörlü hat sahiplerine başka bir operatöre geçmeleri durumunda para iadesi yapılacağını duyurdu. Hat taşıma işleminden sonra hattınızda kalan kontör bakiyesi için başvuru yapmanız durumunda 2 yıl içerisinde geri ödemeniz talebinizi takip eden 15 gün içinde gerçekleştirilecektir. Kalan bakiyenizi almak isteyen kişilerin sadece başvuru yapmaları yeterli olacak.

PTT Cell Türkcell Vodafone Türk Telekom Hattı Kullanıcıları İçin: Para İadesi Kampanyası Kaçırılmayacak Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.