EkonomiGenelTürkiye

“Uygun Fiyatlarla Renault Megane Sedan Kampanyası Başladı!”

Türkiye’de Otomobil Firmaları ÖTV Muafiyetli Satışlara Özel Kampanyalar Düzenliyor

Otomobil firmaları, ülke genelinde araba kampanyalarında önemli bir atağa geçti. Araç satış rakamlarını artırmayı hedefleyen firmalar, farklı stratejilerle harekete geçtiler. Fiyatları artırmadan kampanyalar düzenleyen firmalar, bazı modellerde ise indirimler yaparak müşterilerini memnun etmeyi amaçladılar. Ayrıca, ÖTV muafiyetli satışlara da daha fazla önem vermeye başlayan firmalar, araç sahibi olmak isteyenlere özel teklifler sunmaktadır.

ÖTV Muafiyetli Satış Nedir?

ÖTV muafiyetli satışlar, otomobil firmalarının yeni bir açılım yaparak, belirli kişilere belirli otomobilleri ÖTV maliyeti olmadan satabilmesidir. Bu satışlarda, karar verici konumunda olan devlet, dezavantajı olan vatandaşlara ÖTV ödemeden sıfır kilometre otomobil sahibi olma imkanı sunmaktadır.

Ticaret Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen uygulama kapsamında, engelli vatandaşlara ÖTV muafiyetli sıfır kilometre otomobil satışları yapılmaktadır. Ancak, bu satışlar tüm engellileri kapsamamaktadır. Yüzde 90 ve üzerinde engellilik oranına sahip olanlar, ÖTV ödemesi yapmadan sıfır kilometre otomobil sahibi olabilmektedir.

Renault Megane Sedan İçin ÖTV Muafiyetli Fiyat!

Normal koşullarda, ÖTV muafiyeti sadece ÖTV dahil satış fiyatı 1.004.000 TL’yi geçmeyen otomobillerde uygulanmaktadır. Bu fiyatın üzerinde olan araçlarda ise ÖTV muafiyeti ile satın alma imkanı bulunmamaktadır. Renault Megane Sedan Joy 1.3 Tce 140 bg için ÖTV muafiyetinden yararlananlara özel olarak 561.500 TL fiyat belirlenmiştir. Bu fiyatla, sıfır kilometre Renault Megane Sedan satın alınabilmektedir.

Renault’un ÖTV muafiyeti ile satışa sunduğu Megane Sedan modelinin normal satış fiyatı 1.031.900 TL olarak belirtilmiştir. ÖTV muafiyetli satışlarda ise bu fiyat 1.004.000 TL’nin altına çekilmekte ve satış işlemi gerçekleştirilmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.