EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi: 3 Ay Taksit Ertelemeli 50.000 TL! Yeni Taksit Tablosu

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyasıyla Nakit Sorunlarına Çözüm!

Vatandaşlara ekonomik gelişmelerin yansıması ülkemizde maalesef olumsuz bir şekilde devam etmektedir. Yüksek enflasyonla mücadele ettiğimiz bu dönemde, insanlar nakit sıkıntısıyla karşı karşıya kalmaktadır. Eskiden bu soruna kredili mevduat hesapları ve kredi kartlarıyla çözüm bulunabiliyordu. Ancak bu seçeneklerin maliyetleri oldukça yükseldi. Artık tek seçenek ihtiyaç kredileri olarak karşımıza çıkmaktadır. Vakıfbank da ihtiyaç kredisi kampanyasıyla vatandaşların yanında olmaya devam etmektedir.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları!

Vakıfbank, müşterilerine cazip koşullarda ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Bu kredi imkanıyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Bankaya başvuran müşteriler Vakıfbank’tan finansman desteği alabilecekler. Bu destek, bugünün piyasa koşulları göz önüne alındığında oldukça cazip imkanlarla sağlanabilecektir.

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasında müşterilere uyguladığı aylık faiz oranı da yenilendi. Artık aylık yüzde 3,75 oranında faizle ihtiyaç kredisi kullanılabilecektir. İlk bakışta yüksek gibi görünen bu faiz oranı, diğer bankalarla karşılaştırıldığında makul olarak değerlendirilebilir.

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi çeken müşterilere sunduğu bir başka avantaj da esnek ödeme imkanıdır. Müşteriler kredi geri ödemelerini aylık eşit taksitli sistemde yapmak zorunda değillerdir. Kendi bütçelerine ve gelir akışlarına göre bir planlama yapmak isteyenler, kredi taksitlerini 2 ayda bir veya 3 ayda bir şeklinde tercih edebilirler.

Vakıfbank müşterileri, ihtiyaç kredisi çektiklerinde ilk 3 ay boyunca kredi taksitlerini erteleyebilme imkanına sahiptir. Müşteriler, bu taleplerini bankaya ilettiğinde ilk 3 ay boyunca hiçbir kredi taksit ödemesi yapmak zorunda kalmazlar. 3 aylık ödemesiz dönem sona erdiğinde ise kredi ödemelerine başlanır. Bu avantajı kullanıp kullanmamak tamamen müşterinin inisiyatifine bırakılmıştır.

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerin BDDK tarafından belirlenen vade sürelerine uymaları gerekmektedir. Buna göre, 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 ay vadeyle, 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 ay vadeyle ve 100.000 TL üzerindeki ihtiyaç kredileri 12 ay vadeyle kullandırılmaktadır.

50.000 TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama Örneği!

Vakıfbank’tan 36 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanıldığında, müşterilerin kredi hesaplamaları aylık yüzde 3,75 faiz oranıyla yapılmaktadır. Bu durumda aylık kredi taksiti 2.973 TL, toplam kredi maliyeti ise 107.041 TL olacaktır.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi: 3 Ay Taksit Ertelemeli 50.000 TL! Yeni Taksit Tablosu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.