EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’ndan 21 Yaş Üstüne 210.000 TL Kredi Fırsatı! Başvuru Nasıl Yapılır?

Kredi Detayları Hakkında

Kredi limiti 210.000 TL’ye kadar olan bu kredi, 12 aya kadar vade seçenekleri sunmaktadır. Kredi başvurusu için ise ipotek talep edilmektedir ve başvuru yapacak kişinin en az 21 yaşında olması gerekmektedir.

Ziraat Bankası’nın yüksek limitli kredi kampanyası, tasarruf sahiplerine önemli bir maddi destek sağlamaktadır. Ancak bu krediye başvurabilmek için belirli şartların karşılanması gerekmektedir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kredi için başvuracak olan kişinin sigortalı bir işte çalışması şarttır. Aynı zamanda sigortalı olan kişinin son altı ay boyunca aynı iş yerinde çalışması beklenmektedir.

Kredi başvurusu yapacak kişilerin Ziraat Bankası’nca talep edilen bir teminatı ipotek verebilme yetkisine sahip olması gerekmektedir. Bu durum, kredi için bankaya bir güvence sağlamaktadır.

Borç kapatma kredisi şartı bulunan bu kredide başvuru yapacak kişilerin diğer bankalardaki tüm kredi ve kredi kartı borçlarını kapatması gerekmektedir. Bu koşul, kredi başvurusu için oldukça önemlidir.

Emeklilere özel ek koşullar da bulunmaktadır. Emekli kişilerin emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan almaları gerekmektedir. Bu koşula uygun olan emekliler, hemen bankaya başvuruda bulunabilirler. Ancak eğer emekli maaşlarını başka bir kamu ya da özel bankadan alıyorlarsa, Ziraat Bankası’nda bir emekli maaş hesabı açmaları gerekmektedir. Bu şart yerine getirildiğinde kredi desteği sağlanacaktır.

210 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bu krediye başvurmak isteyenler, Ziraat Bankası şubeleri veya internet bankacılığı üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ziraat Bankası’nın güncel kredi faiz oranları ve kampanyaları hakkında bilgi almak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ancak kredi başvurusu yapmadan önce başvuru şartlarını dikkatlice incelemek ve taahhüt edilen tüm koşulları yerine getirmek çok önemlidir.

Ziraat Bankası'ndan 21 Yaş Üstüne 210.000 TL Kredi Fırsatı! Başvuru Nasıl Yapılır?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.