EkonomiGenelTürkiye

15 Bin TL Ödeme Başvuru Koşulları: Denizbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve Garanti Bankası

### **Özel Bankalar Emeklilere 15.000 TL Promosyon Ödemesi Yapacak**

Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti Bankası, emeklilere ek olarak 15.000 TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Türkiye’nin en büyük özel bankaları olan bu dört banka, Ekim ayında emekli müşterilerine özel kredi fırsatları sunmaktadır. Emekli promosyonları artık sadece kamu bankalarında değil, özel bankalarda da mevcuttur. 31 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunan kişilere, bankalar tarafından tek seferlik 15.000 TL’ye kadar ödeme yapılacak.

#### 15.000 TL Promosyon Kimlere Verilecek?

Maaşlarını Yapı Kredi, İş Bankası, Denizbank veya Garanti Bankası gibi özel bankalara taşıyan müşteriler, bu bankalarda 3 ay boyunca kalmayı taahhüt ettiklerinde 15.000 TL’lik ödeme alacaklar. Kamu bankalarında olduğu gibi, özel bankalar da emekliye özel promosyon fırsatları sunmaktadır. Emekliler, bu haberle büyük bir mutluluk yaşamaktadırlar. Emekliler, promosyonlarının güncellenmesi ve Ekim ayında yapılacak olan promosyon ödemeleri hakkında merak içindedirler.

#### Ekim Ayında Özel Promosyon Kampanyaları Hazırlandı

Bankalar tarafından düzenlenen promosyon kampanyaları, milyonlarca emekli vatandaş için dikkat çekmektedir. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olan vatandaşlara büyük bir kampanya sunulmuştur. Hangi bankanın ne kadar promosyon vereceği sorusu gündemdedir ve Ekim ayında bankalar tarafından açıklanan promosyon ücretleri ise şu şekildedir: İş Bankası 15.000 TL, Yapı Kredi Bankası 9.900 TL ve Garanti Bankası 7.500 TL. Promosyon alabilmek için son başvuru tarihi 31 Ekim olarak belirlenmiştir. Kampanya, Ekim ayının sonuna kadar devam edecektir.

15 Bin TL Ödeme Başvuru Koşulları: Denizbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve Garanti Bankası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.