EkonomiGenelTürkiye

Helal Akreditasyon 6 KPSS Başvuruları

Helal Akreditasyon Kurumu Memur Alımı İlanı

Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) kendi bünyesinde çalıştırmak üzere memur alımı yapacağını duyurdu. İlan kapsamında 4 farklı unvan için toplamda 6 boş kadro bulunmaktadır. İşe alınacak personeller, kurum tarafından düzenlenecek sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak ilana ilişkin detayları ve koşulları sizler için derledik.

Memur Alımı Kontenjanları ve Unvanlar

1. Grup: İlahiyat mezunu 3 kişi alınacaktır. Alım, KPSS P – 3 puan türü ile yapılacaktır.

2. Grup: Ziraat Mühendisliği mezunu 1 kişi alınacaktır. Alım, KPSS P – 1 puan türü ile yapılacaktır.

3. Grup: Gıda Mühendisliği mezunu 1 kişi alınacaktır. Alım, KPSS P – 1 puan türünde gerçekleştirilecektir.

4. Grup: Veteriner mezunu 1 kişi alınacaktır. Alım, KPSS P – 1 puan türünde yapılacaktır.

KPSS Şartı

Başvuru yapacak adayların, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2022 veya 2023 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) P – 3 veya P – 1 puan türlerinden en az 70 taban puan alması gerekmektedir.

Memur Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Söz konusu kurum tarafından yayımlanan güncel ilana başvurular 9 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmektedir. Başvuruların son tarihi ise 20 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden, Helal Akreditasyon Kurumu- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden online olarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Memur Alımı Sınav Süreci

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından, kadro ilan edilen sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava alınacaktır. Sınağa girmeye hak kazanan adayların sınav yerleri ve tarihleri en az 30 gün öncesinden kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. Sınav Ankara’da gerçekleştirilecektir ve adayların sınav süreci boyunca kurumun resmi internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir. Herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Helal Akreditasyon 6 KPSS Başvuruları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.