EkonomiGenelTürkiye

Kuveyt Türk Emekli Maaş Promosyonu Ne Kadar?

Emekli Maaş Promosyonları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kuveyt Türk Emekli Maaş Promosyonu Ekim Tarifesi

Emekliler için önemli bir ek gelir olan emekli maaş promosyonları oldukça rağbet görüyor. Emekliler bankalar ile sözleşme imzalayarak maaş promosyonu ödemeleri alıyorlar ve bu şekilde bütçelere destek olunuyor. Daha yüksek emekli maaş promosyonu imkanını değerlendirmek isteyen emekliler ise banka banka maliyetleri inceliyorlar. Kuveyt Türk emekli maaş promosyonu kampanyası ödeme tutarı ne kadar oldu?

Ekim ayı için geçerli olacak emekli maaş promosyonu tarifesini açıklayan Kuveyt Türk şu ödemelerin yapılacağını duyurdu:

  • 3.500 TL’ye kadar (3.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 4.800 TL
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında (7.500 TL hariç) emekli aylığı alanlara 5.600 TL
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında (10.000 TL hariç) emekli aylığı alanlara 7.200 TL
  • 10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 8.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor

Emekli Maaş Promosyonu İçin 3 Yıl Şartı

Kuveyt Türk’ten emekli maaş promosyonu alabilmek için 3 yıl şartı uygulanıyor. Buna göre SGK’dan emekli maaşı alan müşteriler bankaya başvurarak emekli maaş promosyonundan yararlanmak istediklerini bildiriyorlar. Banka önce SGK’dan emekli maaşının Kuveyt Türk’e taşınmasını sağlıyor. Ardından ise emekli müşteri ile bir sözleşme yapılıyor. Bu sözleşmede 3 yıl şartı aranıyor. Müşteri 3 yıl boyunca emekli maaşını bir başka bankaya taşımama sözü veriyor. Bu söz karşılığında Kuveyt Türk emekli müşteriye maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

Emekli Avantajları

Kuveyt Türk emeklilere çok önemli ek avantajlar da sağlıyor. Buna göre emekliler maaşlarına tüm bankaların ATM’lerinde 7 gün 24 saat ulaşabiliyorlar. Emekliler Sağlam Kart ile yaptıkları ilk 100 TL’lik alışverişte 20 TL altın puan kazanıyorlar. Ortak ATM’lerden emekliler her ay 2 defa ücretsiz para çekebiliyorlar.

Kuveyt Türk Emekli Maaş Promosyonu Ne Kadar?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.