EkonomiGenelTürkiye

Aile Bakanlığı SYDV Büro Görevlisi Alımı Hakkında Bilgi

SYDV İlanları: Daimi Kadrolu Büro Personeli Alımı Detayları

Bakanlık İş İlanları Personel Alımı Koşulları

KPSS Şartı

Görüşme Mülakat ve Çalışma Koşulları

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

SYDV İlanları: Daimi Kadrolu Büro Personeli Alımı Detayları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde güncel bir ilan yayımlandı. İlanın detaylarına baktığımızda, daimi kadrolu büro personeli alımı yapılacağı belirtiliyor. Toplam 2 personel alımı gerçekleştirilecektir. Adaylardan, ilgili alanda en az 2 ay deneyim süresine sahip olmaları beklenmektedir. Gerekli detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bakanlık İş İlanları Personel Alımı Koşulları

Bakanlık tarafından yayımlanan güncel kılavuza göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında ilk defa istihdam edilecek büro personellerinin 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmaları gerekmektedir.

Adayların ilanın yayım tarihi itibariyle askerlik görevlerini tamamlamış veya muaf olmuş olmaları istenmektedir. Bu şart sadece erkek adaylar için geçerlidir. Bunun yanı sıra, ilanın yayın tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 41 yaşından gün almamış olmanız beklenmektedir.

KPSS Şartı

Vakıf tarafından güncel olarak yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, 2023 puanı geçerli olacak şekilde Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmanız ve KPSS P – 3 puan türünde en az 60 taban puanını almış olmanız gerekmektedir.

Görüşme Mülakat ve Çalışma Koşulları

İşe alınacak personeller, Karaçoban Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda daimi kadroda 8:00 – 17:00 saatleri arasında çalıştırılacaktır. Maaş hakkında ise resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Ön görüşme ve mülakat süreci, 24 Ekim 2023 tarihinde saat 11:00’de Karaçoban Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Bu sürecin sonunda işe alınacak personeller belirlenecektir.

Personel Alımı Başvuru Şekli ve Tarihi

Erzurum iş ilanları kategorisinde yayımlanan ilana başvurular, 6 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 16 Ekim 2023 olarak açıklanmıştır. Adayların başvurularını şahsen yapmaları gerekmektedir. Posta veya posta yoluyla yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

Aile Bakanlığı SYDV Büro Görevlisi Alımı Hakkında Bilgi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.