EkonomiGenelTürkiye

“Garanti Bankası’ndan Mobil Başvuruyla 1.000 TL Geri Ödemesiz Hediye”

Garanti Bankası Yeni Kampanyasıyla Başvuranlara 1.000 TL Veriyor

Garanti Bankası, yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu son dakika duyurusuyla milyonlarca kişi heyecanlanıyor. Şubeye gitmeden hemen başvurun ve anında 1.000 TL kazanın! Geri ödemesiz olarak hediyenizi alın. Son başvuru tarihi açıklandı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte ayrıntılar;

BAŞVURAN HERKESE 1.000 TL VERİLECEK

Garanti Bankası müşterilerine özel yaptığı son dakika duyurusuyla başvuran herkese anında 1.000 TL hediye edeceğini duyurdu. Kredi kartı başvurusu yapabilecek olanlar bu kampanyadan yararlanabilecekler. Kredi kartınız onaylandığında 1000 TL harcamanızda 1000 TL bonus kazanma fırsatı sunulacak ve aynı zamanda 10 bin lira taksitli nakit avans alabileceksiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ…

Kampanyaya katılmak isteyenlerin 1-30 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip, ilk kez Garanti BBVA’lı olduğunu ve Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yaptığınızı belirtmelidirler. Onaylı başvuruları olan müşteriler, ilgili kartlarıyla 20 Mayıs tarihine kadar tek seferde yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar. Bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapmaları gerekmektedir.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ekim ayı için Garanti Bankası tarafından özel olarak sunulan kampanyalarıyla her harcama yapan kişiye toplamda 1000 TL hediye para verileceği açıklanmıştır. Peki, kampanyaya katılım nasıl sağlanacak?

Kampanya Detayları:

1-31 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA’nın dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan kişilerin, Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişilerin, ilgili kartlarıyla 20 Kasım tarihine kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularınızı Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapmanız gerekmektedir. Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’ları, Money Bonus başvuruları dahildir. Ancak Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Personel kartları da kampanyaya dahil değildir. Sanal kartlar ise kampanyaya dahildir.

Kazanılan bonuslar 25 Kasım – 25 Aralık 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar 26 Aralık 2023 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları dahil değildir. Kampanya aynı zamanda internetten yapılan harcamaları da kapsamaktadır. Ancak, kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

*Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti BBVA’lı olduktan sonra garantibbva.com.tr, mobil, internet, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden kredi kartı başvurusu yapan ve önce bonus.com.tr’den kredi kartına başvurmuş sonrasında Garanti BBVA Mobil’den bankamız müşterisi olan kişiler kampanyadan faydalanabilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.