EkonomiGenelTürkiye

İzmir Büyükşehir Zabıta ve İtfaiye Alımı: Kılavuz ve Detaylar

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Memuru Alımı İlanı

Belediye Memuru Alımı İlanı Hakkında Detaylar

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde itfaiye eri ve zabıta memuru alımları yapacağını duyurdu. 69 itfaiye eri ve 40 zabıta memuru alımı kadrolarında gerçekleştirilecek olan alımlar için GİH hizmet sınıfı 10. derece kadroda çalıştırılacağı belirtildi. Kamupersonelialim.com ekibi olarak ilanın detaylarını sizler için derledik.

Personel Alımı Kadroları ve Koşulları

İtfaiye Eri Alımları:

  • 15 itfaiye eri alımı: İtfaiyecilik ve yangın güvenliği alanında, lise mezunu olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.
  • 49 itfaiye eri alımı: Önlisans düzeyinde itfaiyecilik ve yangın güvenliği, itfaiyecilik ve sivil savunma veya sivil savunma ve itfaiyecilik bölümlerinden mezun olmak ve C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.
  • 5 itfaiye eri alımı: Lisans düzeyinde acil durum ve afet yönetimi bölümü mezunu olmak ve B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Zabıta Memuru Alımları:

  • 35 zabıta memuru alımı: Mahalli idareler veya yerel yönetimler bölümü mezunu olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek gerekmektedir.
  • 5 zabıta memuru alımı: Önlisans düzeyinde mahalli idareler ve yerel yönetimler bölümü mezunu olmak. Bu kadro için sadece kadın adaylar başvuruda bulunabilecektir.

Belediye Memuru Alımı İlanı Başvuru Tarihi ve Şekli

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana başvuruların 27 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı açıklandı. Adaylar başvurularını, 1 Aralık 2023 tarihine kadar tamamlamak zorundadır. Boy ve kilo ölçümü yapılacağı için başvurular, Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. No:50 Şirinkapı Buca/İZMİR adresine şahsen yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu için tıklayınız.

İzmir Büyükşehir Zabıta ve İtfaiye Alımı: Kılavuz ve Detaylar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.