EkonomiGenelTürkiye

MSB 57 Yeni Devlet Personeli Alımı: 4/B Kılavuzu

MSB Devlet Personeli Alımı İş İlanları

kamu personel alımı, iş ilanları, Millî Savunma Bakanlığı

Millî Savunma Bakanlığı’nın 57 Yeni Devlet Personeli Alımı İlanı

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 4/B sözleşmeli 57 yeni devlet personeli alımı yapacağını duyurdu. İşe alınacak personeller, kurum tarafından gerçekleştirilecek sözlü ve uygulamalı sınav sonucuna göre belirlenecektir. Yüksek maaş olanaklarıyla gerçekleştirilecek bu alım ilanı hakkındaki tüm detayları, kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizler için derledik.

KPSS Şartıyla Gerçekleşecek Personel Alımı

personel alımı, KPSS, KPSS şartı, kamu personeli seçme sınavı

MSB’nin personel alımına başvurmak için 2022 veya 2023 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış olmanız ve P-3 puan türünden en az 70 taban puan almış olmanız gerekmektedir. Söz konusu sınavlara katılmamış olan adaylar da başvuru yapma hakkına sahiptir. Sınav puanı olmayan adaylar, taban puan üzerinden sıralamaya dahil edileceklerdir.

İş İlanının Koşulları Açıklandı

personel alımı, iş ilanı, başvuru koşulları, lisans bölümleri

MSB tarafından yayımlanan müracaat kılavuzuna göre başvuru yapacak adayların, lisans düzeyinde bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği veya bilgisayar bilimleri bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Ayrıca, fen edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olan adaylar da başvuru sürecine katılabilecektir.

Alım Süreci

personel alımı, işe alım süreci, duyuru

İşe alınacak personeller, tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Başvurular sonrasında sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri, personel temin internet sitesi üzerinden duyurulacaktır. Ayrıca başvuranlara elektronik posta veya cep telefonu üzerinden kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Başvuru Şekli ve Tarihi

personel alımı, başvuru, başvuru tarihi

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana başvurular, 9 Ekim 2023 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştır. Son başvuru tarihi ise 27 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Adaylar, başvurularını personel temin resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak tamamlamaları gerekmektedir. Şahsen, posta veya benzeri başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

MSB 57 Yeni Devlet Personeli Alımı: 4/B Kılavuzu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.