EkonomiGenelTürkiye

Recep Tayyip Erdoğan’dan müjdeli haber: Hemen başvur, 20.000 TL ödeme!

# Halkbank, Saniyeler İçinde Onaylanan İhtiyaç Kredisi Kampanyası ile Vatandaşların İhtiyaçlarını Karşılıyor

Banka, ATM kartı üzerinden yapılan başvurulara yalnızca 5 dakika içerisinde onay vererek, 20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Halkbank, bu kampanyayı sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

## 3 Ay Ertelemeli Ödeme Seçeneği ve Düşük Faiz Oranlarıyla Kredi İmkânı
Başvuru yapılan müşterilere aynı zamanda 3 ay ertelemeli kredi ödeme seçeneği de sunuluyor. Halkbank, uygun faiz oranlarıyla başlattığı bu kampanya sayesinde vatandaşların ihtiyaç kredisi taleplerini karşılıyor ve onlara maddi destek sağlıyor. Ancak, kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların belli şartlara uygun olması gerekiyor. İşte bu şartlar:

### Kredi Puanı 1200 ve Üzeri Olmalı
Kredi puanının 1200 ve üzerinde olması gerekmektedir.

### En Az 6 Aydır Aynı İşyerinde Çalışmak
Başvuruda bulunacak olan vatandaşların son işyerinde en az 6 aydır çalışıyor olmaları gerekmektedir.

## Emekli Vatandaşları Unutmadık!
Halkbank, emekli vatandaşları da unutmayarak, emekli kredisi adı altında 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Emekli kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar, nakit kredi taleplerine 5 dakika içerisinde yanıt alabiliyorlar. Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını yapanlar, düşük faiz oranlarıyla 20.000 TL’lik 36 ay vadeli kredi kullanma imkanına sahip olacaklar. Halkbank’ın sunmuş olduğu kolay ve hızlı ihtiyaç kredisi fırsatı, acil nakit ihtiyacı olan müşterilere hızlı bir çözüm sunarken 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile de vatandaşlara büyük kolaylık sağlamaktadır.

## Maddi Zorlukta İhtiyaç Kredisi İmkanı
Halkbank’ın sunmuş olduğu bu kredi, maddi anlamda zorluk çekilen dönemlerde adeta bir ilaç gibi geliyor. Eğer ek bir gelir arayışındaysanız, bu kredi tam size göre. Başvuru süreci oldukça kolay ve pratiktir. Üstelik, eğer Halkbank müşterisi iseniz, 3 ay ertelenmiş ödeme seçeneği ile bu krediden faydalanabilirsiniz. Kampanya fırsatı henüz bitmemişken hızlı davranmanızı tavsiye ederiz.

Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber: Hemen başvur, 20.000 TL ödeme!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.