EkonomiGenelTürkiye

“Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan Müjdeli Haber: Listede Adı Soyadı Olanlara 600 TL Para İadesi”

**Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Müjde Veriyor! İsimleri Listede Olanlara 600 TL Para İadesi**

Kamu bankası olması ve Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer almasıyla tercih edilen Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, Ekim ayı için yeni kampanyalarını duyurdu. Bu kampanyalar, bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan müşterilere yönelik birçok para puan kazanma fırsatı sunuyor. İşte Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın duyurduğu kampanyalar…

**Vakıfbank 600 TL Para İadesi Başvuru Şartları Neler?**

1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında, VakıfBank Worldcard ile Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Çiçeksepeti ve PttAvm web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden yapacağınız tek seferde 1.500 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL, toplamda ise 600 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Fiziki mağazalardan, fiziki POS’lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Ancak, kampanya koşullarında belirtilen seçili internet siteleri ve mobil uygulamalardan gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir. Cüzdan yüklemeleri ise kampanyaya dahil değildir.

Trendyol uygulaması üzerinden yapılan Dolap işlemleri kampanyaya dahildir, ancak Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanya, müşteri bazında geçerlidir ve ek kartlar ile sanal kartlar da kampanyaya dahildir. Bir müşteri, en fazla 600 TL Worldpuan kazanabilir.

**Ziraat Bankası 400 TL Para İadesi Başvuru Şartları Neler?**

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankkart ile anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişe 40 TL, toplamda ise 400 TL Bankkart Lira yüklenecektir. Kampanya koşulları şu şekildedir:

Kampanya 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr’den MARKET400 yazarak 4757’ye SMS gönderilmelidir. Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile anlaşmalı marketlerde, bakkallarda, kasaplarda, manavlarda ve şarküterilerde tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yaparak 40 TL, toplamda ise 400 TL Bankkart Lira kazanabilirler. İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Bankkart Liraları kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir. Bir müşteri, kampanya döneminde en fazla 400 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Bu kampanyalar hakkında daha fazla bilgiyi bankaların resmi internet sitelerinden öğrenebilirsiniz. Kampanyaların sunduğu para iadelerinden faydalanmak için ise 31 Ekim tarihine kadar süreninizi kullanabilirsiniz…

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.