EkonomiGenelTürkiye

TEB’den İhtiyaç Kredisi: Şimdi Çek, 2024’te Öde, 100.000 TL!

TEB ile 2024 Ocak’ına kadar ödemeye başlamadan ihtiyaç kredisi çekin! – TEB, Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alırken, müşterilerine özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı.

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası Başvuru Şartları

TEB Hoş Geldin Faizli Kredi Kampanyası, yeni müşteriler için sunulan %2.94’ten başlayan aylık faiz oranlarına sahip olup, 36 aya kadar vadelere uygulanmaktadır.

Bu kampanya kapsamında, kredi çeken kişilere 3 aya kadar erteleme imkanı sağlanmıştır. İlk taksit ödemesi Ocak 2024 döneminde başlayacak olup, bu süre boyunca hiç ödeme yapmanız gerekmemektedir.

İhtiyaç kredinizin tahsis ücreti, kredi tutarının %0.5’ini kapsamaktadır ve bu ücret %15 BSMV içermektedir. Faiz ve vade oranları, müşterinin findeks kredi notuna göre değişiklik gösterebilir.

TEB, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge talep etme, faiz oranını değiştirme gibi haklara sahiptir. Aşağıdaki tablolarda eşit taksitli kredi tutarları örnek olarak sunulmuştur.

TEB Hoş Geldin İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Nedir?

TEB, 36 aya kadar vadeli ihtiyaç kredisi paketi sunarak müşterilerine 100.000 TL’ye kadar kredi imkanı sağlamaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranı %2,94 olarak ilan edilmiştir. Ancak, kişinin kredi not ortalaması, kredi tutarı ve vadesine göre bu oran değişkenlik gösterebilir.

TEB ihtiyaç kredisi başvurunuzu internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Bu kampanyadan sadece TEB üzerinden ilk kez kredi çeken kişiler yararlanabilirler.

TEB'den İhtiyaç Kredisi: Şimdi Çek, 2024'te Öde, 100.000 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.