EkonomiGenelTürkiye

Büyükşehir Belediyesi 11 İş Pozisyonu İçin Personel Alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı İlanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere büro personeli, işçi ve teknisyen alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alım ilanı daimi kadro için olacak ve toplamda 11 işçi alımı gerçekleştirilecek. Belediye tarafından yayımlanan son ilana göre 8 farklı kadroda alım yapılacağı açıklanmıştır.

Belediyenin alımları şu şekilde olacaktır:

  • 1 makine teknisyeni,
  • 1 halkla ilişkiler personeli,
  • 1 çağrı merkezi personeli,
  • 3 beden işçisi,
  • 1 makine mühendisi,
  • 1 makine teknisyeni,
  • 1 üretim personeli,
  • 3 beden işçisi,
  • 1 elektronik teknisyeni.

Kamu İşçi Alımı İlan Kriterleri

Makine teknisyeni alımı: Söz konusu kadroya başvuru yapacak olan adayların mesleki ve teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olması ve tercihen iş deneyimi sahibi olması gerekmektedir. Plastik şişirme makinesi kullanımı, bakım ve onarım konularında deneyimli adaylar tercih edilecektir.

Su üretim personeli alımı: Bu kadroya başvuracak adayların su sektöründe deneyimli olmaları gerekmektedir.

Makine mühendisi alımı: Bu kadro için üniversitelerin makine mühendisliği lisans programlarından mezun adaylar alınacaktır.

Tekniker alımı: Adayların endüstriyel otomasyon teknolojisi, elektrik, elektronik teknolojisi, endüstriyel elektrik, elektronik ve tekniker bölümlerinden lise düzeyinde mezun olması gerekmektedir.

Halkla ilişkiler personeli alımı: Bu kadro için en az ön lisans mezunu adaylar tercih edilecektir.

Çağrı merkezi personeli alımı: Bu kadro için ön lisans ve lisans mezunu adaylara başvuru imkanı sunulmuştur. Düzgün diksiyon yeteneğine sahip adaylar tercih edilecektir.

Beden işçisi alımı: Bu kadro için lise mezunu elektronik teknisyeni adayları tercih edilecektir. Ayrıca otomasyon sistemlerine hakim adaylar da tercih edilecektir.

İşçi Alımı Başvuru Tarihi ve Süreci

İzmir iş ilanları kategorisinde yer alan İZDOĞA tarafından yayımlanan başvurular, 14 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular, ilan kılavuzunda belirtilen şekilde elektronik olarak yapılacak olup, farklı türde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Büyükşehir Belediyesi 11 İş Pozisyonu İçin Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.