EkonomiGenelTürkiye

RTE Üniversitesi 26 Sözleşmeli Personel Alımı

RTE Üniversitesi Kamu Personeli Alımı: Nasıl Başvurabilirsiniz?

Temizlik Personeli Alımı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi temizlik personeli alımı için 13 Ekim 2023 tarihinde Resmi Gazete ilanı yayımladı. Bu alımda, lise mezunu olan 20 kişi işe alınacak.

Büro Personeli Alımı

Üniversite bünyesindeki bürolarda görev yapacak 6 kişi alınacak. İşletme, İktisat, Maliye, Muhasebe, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler gibi lisans programlarının birinden mezun olmak bu pozisyon için gereklidir. Ayrıca, Büro Yönetimi, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi gibi ön lisans programlarından mezun olanlar da başvuruda bulunabilir.

Üniversite Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Başvurular 13 Ekim 2023 – 27 Ekim 2023 tarihleri arasında Personel Daire Başkanlığına elden veya posta yoluyla yapılacaktır. Ancak, postadan kaynaklanan gecikmelerden üniversite sorumlu tutulmayacaktır.

Başvuru Özel Şartları

Başvurular, 2022 yılı KPSS sonuçlarına göre değerlendirilecektir. Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır.

Başvuruyu yapacak adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması gerekmektedir.

Ayrıca, “7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” ile “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Yapılmasına Dair Yönetmelik” uyarınca yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olumlu olması gerekmektedir.

Detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

RTE Üniversitesi 26 Sözleşmeli Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.