EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan 120.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu Şimdi Yayında!

Yüksek Verimli İhtiyaç Kredisi Seçenekleri ile Vakıfbank Öne Çıkıyor

Nakit ihtiyacı olan kişilerin Türkiye genelinde ihtiyaç kredisi kullanma talepleri her geçen gün artıyor. Ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalan insanlar, bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına başvuruyor. Bankalar, belirli bir maliyet karşılığında müşterilere ihtiyaç kredisi imkanı sunmaktadır. Kişiler için önemli olan ise uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi veren bankayı bulabilmektir.

Vakıfbank, İhtiyaç Kredisi Alanında Öncü Hareket Ediyor!

İhtiyaç kredisi kampanyaları incelendiğinde, bankalar yüksek limitli kredilere pek sıcak bakmamaktadır. Bu nedenle müşterilerin nakit ihtiyaçları tam olarak karşılanamamaktadır. Ancak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, yüksek limitli krediler sunan bankalarla çalışmak istemektedir. Bu bankalardan biri de Vakıfbank’tır. Vakıfbank, müşterilerine yüksek limitli ihtiyaç kredisi imkanı sunabilmektedir.

Vakıfbank’ı tercih eden müşteriler, ihtiyaç kredisi maliyetlerini aylık yüzde 3,75 oranında faizle hesaplamaktadır. Yüksek limitli bir kredi kullanmak birçok kişinin gözünü korkutabilir. Ancak Türkiye’de kredi faizlerinde önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde düşüş beklenmemektedir. Bankaların ihtiyaç kredisi faiz ortalamaları dikkate alındığında, Vakıfbank’ın maliyetinin makul olduğu söylenebilir.

Vade süresi, ihtiyaç kredisi kullanımında büyük öneme sahiptir. İhtiyaç kredisi çekildiğinde, zorunlu olarak azami vade süresi uygulanmaktadır. Bu durum tamamen Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) talimatlarıyla ilgilidir. Bankalar, 100.000 TL’nin üzerindeki ihtiyaç kredilerini en fazla 12 ay vadeyle vermektedir. Bu vade süresi aşılamamaktadır.

120.000 TL İhtiyaç Kredisi Maliyet Hesaplaması

Vakıfbank’tan 12 ay vadeli 120.000 TL ihtiyaç kredisi kullanılması durumunda, kredi maliyeti aylık yüzde 3,75 oranında faizle hesaplanmaktadır. Bu hesaplamaya göre ödenmesi gereken aylık taksit tutarı 13.443 TL olacaktır. Kredinin toplam maliyeti ise 161.325 TL’yi bulmaktadır. 120.000 TL’nin 1 yıllık faiz maliyeti ise 41.000 TL olarak bildirilmiştir.

Vakıfbank'tan 120.000 TL İhtiyaç Kredisi Taksit Tablosu Şimdi Yayında!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.