EkonomiGenelTürkiye

TBMM’den sürpriz bir karar: Emekli ve memur maaşlarına zam, faizsiz kredi ve erken emeklilik geliyor!

**TBMM’de Yoğun Mesai Başladı: Yeni Torba Yasada Neler Olacak?**

**Yeni Torba Yasa**
TBMM’de tatil 1 Ekim itibarıyla sona erdi. Meclis’te ise yoğun bir mesai dönemi başlamış oldu. Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öğrenciler için vergisiz telefon gelişmesi, emeklilere 5 bin TL ikramiye ve faizsiz kredi müjdesini duyurmasından sonra gözler Meclis’e çevrildi.

**2. Torba Yasada Neler Olacak?**
2. torba yasa için araştırmalar hız kazandı. Erdoğan tarafından müjdelerin peş peşe duyurulmasından sonra konuların ne zaman Meclis’e geleceği de büyük önem kazandı. Vatandaşlar gözlerini Meclis’e çevirirken güzel haberler de peş peşe gelmeye başladı.

**Yeni Torba Yasada Hangi Konular Olacak?**
Yeni torba yasada taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik ve emekli zammının olması bekleniyor. Ancak pek çok kişinin araştırdığı 2. Torba yasa henüz Meclis’e gelmedi. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Meclis’in ilk konusunun emekliler olacağının müjdesini vermişti. Buna göre önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması beklenen 2. Torba yasa içerisindeki ilk konunun emekliler olması bekleniyor.

**Emeklinin Beklediği Haber Geldi!**
Emeklinin beklediği haber geldi! 7.500 TL ve üzeri maaş alanlara ödenecek. 5.000 TL emekli ikramiyesinde yeni gelişme! Ekim ayında bunu yapan tek kuruş alamayacak!

**Hangi Konular Olacak?**
Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak ekonomik açıdan önemli kararların içerisinde yer alması beklenen 2. Torba yasada emeklilerin maaş zammı, ev hanımlarına emeklilik ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların olması bekleniyor.

**Kiracılara Yeni Kanun Teklifi!**
Kiracılara her ay 5.701 TL kira yardımı! TBMM’de kanun teklifi verildi! TBMM’de kanun teklifi verildi! İnternet faturaları ucuzluyor mu?

**Emekli İkramiyesi**
Son olarak Meclis’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdesini verdiği 5 bin TL emekli ikramiyesi geçmişti. Emeklilere ikramiyelerin kasım ayı ortası gibi ödenmesi bekleniyor!

TBMM'den sürpriz bir karar: Emekli ve memur maaşlarına zam, faizsiz kredi ve erken emeklilik geliyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.