EkonomiGenelTürkiye

HAVELSAN’dan 12 Branşta Yeni Kamu Personel Alım İlanları

Kamu Personel Alımı İş İlanları Açıklaması

HAVELSAN, Kamu Personel Alımı İçin 12 Branşta İş İlanları Yayınladı

HAVELSAN, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 12 branşta kamu personel alımı yapacağını duyurdu. Merkez teşkilatında istihdam sağlanacak olan bu alım ilanı çeşitli kadro ve pozisyonlarda gerçekleştirilecektir. Alım ilanına başvuruların tüm şehirlerden ikametgah belirtmeksizin kabul edileceği bildirildi. Bu alıma ilişkin tüm detayları, kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sizler için derledik.

Personel Alımı Kadro ve Unvan Detayları

HAVELSAN, iş yerinde tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere yapılacak personel alımı detaylarını aşağıdaki gibi açıkladı:

  • Kıdemli
  • DevOps Mühendisi
  • Taktik Data Linkleri Yazılım Mühendisi
  • Proje Müdürü
  • Sistem Mühendisi
  • Yazılım Mühendisi
  • Hava Sistem Mühendisi
  • Kara Platform Teknolojileri Sistem Mühendisi
  • TDL İşten Mühendislik

Alımlar bu pozisyonlarda yapılacak.

Personel Alımı İş Başvuru Koşulları

Bu alım ilanına başvurabilmek için, lisans düzeyinde elektrik elektronik mühendisliği veya bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olmanız gerekmektedir. Ayrıca en az yedi yıl ve üzerinde mesleki deneyime sahip olmanız da zorunludur. İngilizce dilinde çok iyi seviyede bilgi sahibi olmanız, proje yönetim süreçlerine hakim olmanız, sözleşme ve alt yüklenici yönetiminde deneyim sahibi olmanız beklenmektedir. Tercihen en az üç yıl proje yönetimi tecrübesine sahip olan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca savunma sanayisinde deneyiminizin olması da başvuru için aranan bir özelliktir.

Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

HAVELSAN’ın resmi web sitesini ziyaret ederek “Kariyer” veya “İnsan Kaynakları” bölümünden açık pozisyonlar hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca başvuru yapmak için gereken adımları da burada bulabilirsiniz. İnsan kaynakları departmanıyla iletişime geçerek açık pozisyonlar, iş başvurusu süreçleri ve gereksinimler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. İletişim bilgilerini kurumun internet sitesi üzerinden bulabilirsiniz. Ayrıca sizlere verdiğimiz başvuru linki aracılığıyla başvurunuzu online olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru linki: https://www.havelsan.com.tr/

HAVELSAN'dan 12 Branşta Yeni Kamu Personel Alım İlanları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.