EkonomiGenelTürkiye

SPK Kamu Personel Alımı Son Tarih

Kamu Personeli Alımı İş İlanları

SPK (Sermaye Piyasa Kurulu), bir güncel ilanda bulundu. Kurul memur alımı yapacağı açıklamasında bulundu. Adayların Kamu Personel Seçme Sınavında P-3 puan türüne sahip olmaları istendiği belirtildi.

Kamu Personel Alım Başvuru Koşulları Nedir?

Adaylardan üniversitelerin elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.

Fen-Edebiyat ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinden Başvuru Yapma Şartları

Mühendislik bölümleri dışında, fen-edebiyat ve eğitim bilimleri fakültelerinin matematik, fizik, istatistik bölümleri ile bilgisayar ve teknoloji bölümlerinden mezun olan adaylar da başvuruda bulunabilirler.

Adayların Uygunluk Şartları

Adayların bilgisayar çevre bilimlerinde donanım ve ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmaları, en az iki farklı programlama dilini biliyor olmaları ve ilgili sertifikalara sahip olmaları gerekmektedir.

Adaylar ayrıca grup çalışmasına uyum sağlama ve yoğun iş temposuna ayak uydurma yeteneklerine de sahip olmalıdırlar.

Web Teknolojileri Yetkinlikleri

Adaylar NET, C#, ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core, Entity Framework teknolojileri konusunda bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca Ajax, JQuery, Javascript, TypeScript, CSS ve HTML konularında da bilgi sahibi olmalıdır.

Personel Alımı İş İlanı Başvuru Şekli ve Tarihi

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından yapılacak olan personel alımı başvuruları 4 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır. Adaylar başvurularını 18 Ekim 2023 tarihine kadar online olarak Kariyer Kapısı’ndan yapmalıdır.

SPK Kamu Personel Alımı Son Tarih

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.