EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Bankası’nın 29 Ekim’e özel 1 milyon TL’lik FAİZSİZ süper destek kredisi!

Ziraat Bankası’ndan 29 Ekim’e özel 1 milyon TL limitli FAİZSİZ süper destek kredisi!

Ziraat Bankası’ndan 100. Yıl Kutlamalarına Özel Yeni Destek Kredisi!

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlama coşkusuyla yaklaşırken, çeşitli uygulamalar devreye girmiştir. Bu uygulamalar arasında en çok ses getiren hiç şüphesiz emeklilere 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi olmuştur. Ancak bunun yanında bir güzel haber daha duyurulmuştur. Cumhuriyetin 100. yılına yakışır bir adım, Ziraat Bankası tarafından atılmıştır. Daha güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için Ziraat Bankası tarafından yeni destek kredisi uygulamaya alınmıştır.

Kuruluşundan bu yana Türk ekonomisini ve tarımı desteklemeye devam eden Ziraat Bankası, bu çerçevede yeni bir karar daha almıştır. Banka, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında üreticilerimizin kullanabileceği kredi limitini artırmıştır. Büyükbaş süt hayvancılığı konusunda Birlikler ve Kooperatifler ile gerçekleştirdiği projelerde üreticilerimiz 1.000.000 TL’ye kadar, küçükbaş hayvancılık konusunda Valilikler ile hayata geçirdiği projelerde üreticilerimiz ise 400.000 TL’ye kadar kredi kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası, üreticilere hayırlı olmasını diliyor.

Ziraat Bankası, 100. yılda daha güçlü bir tarım ve bağımsız bir ekonomi için destek kredilerine önem vermektedir. “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi kapsamında sağladığı faizsiz kredi desteğinin limitini rekor seviyede artırmıştır. Daha önce 250 bin TL olan küçükbaş hayvancılık kredisi limiti 400 bin TL’ye çıkarılmıştır. Büyükbaş hayvancılık desteği ise 1 milyon TL olmuştur. Her iki kredi paketinde de sıfır faizli kredi desteği sağlanabilecektir.

Ziraat Bankası “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var” projesi faizsiz kredi başvurusu nereye, nasıl yapılır?

Söz konusu kredi paketinde aranan şartları taşıyan kişiler, başvurularını yaşadıkları il veya ilçelerde bulunan Tarım ve Orman Müdürlükleri üzerinden yapabileceklerdir. Aynı zamanda faizsiz destek kredisi hakkında bilgilendirme de Tarım ve Orman İl/İlçe Müdürlükleri tarafından yapılacaktır.

Ziraat Bankası'nın 29 Ekim'e özel 1 milyon TL'lik FAİZSİZ süper destek kredisi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.