EkonomiGenelTürkiye

Daimi Kamu Büro Personel Alımları

Büro Personeli İş İlanları

Bir iş ilanına ilişkin olarak belediye başkanlığı, bünyesinde çalıştırmak üzere büro personeli alımı yapacağını duyurmuştur. Adaylardan ilkokul mezunu olanların başvurabileceği bu ilanda lise, ön lisans ve lisans mezunlarının da kabul edileceği belirtilmiştir. Başvuru için deneyim şartı aranmamaktadır ve KPSS şartı bulunmadığı için alınacak personeller kurum tarafından kura yöntemiyle belirlenecektir. İş ilanının tüm detayları Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunulmuştur.

Büro Personeli İş İlanı Kriterleri

İncelenen kurum kılavuzuna göre, ilan yayın tarihinde 18 yaşını doldurmuş olup 36 yaşından gün almamış olan adaylar arasından seçim yapmak için B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmanız gerekmektedir. Keniden bir kamu hakkı mahrum bırakılmamış olan ve olumlu güvenlik soruşturması sonucuna sahip adaylar, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olanlar, iş ilanına başvuruda bulunabilirler. İlan yayın tarihi itibariyle erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya muafiyet durumunda olmaları gerekmektedir.

Personel İşe Alım Süreci

Güncel kılavuza göre, personel alımı için 26 Ekim 2023 tarihinde kura çekilecektir. Kura, Aralık İlçesi Belediyesi’nin toplantı salonunda 10:00’da başlayacak ve 11:00’da sona erecektir. Kura sonucu, kurumun resmi internet sitesi üzerinden duyurulacaktır.

Büro Personeli İş Başvuru Şekli ve Tarihi

Aralık Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan bu iş ilanına başvurular 17 Ekim 2023 tarihinde başlamıştır. Son başvuru tarihi 23 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Tam zamanlı çalışacak olan bu ilana başvurularınızı online olarak İŞKUR e-şubesi üzerinden, ALO-170 hattını arayarak veya bulunduğunuz şehirdeki hizmet noktalarından şahsen gerçekleştirebilirsiniz. İş ilan numarası: 00007867036

Daimi Kamu Büro Personel Alımları

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.