EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi desteği: Halkbank’tan 25.000 TL fırsatı

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank, Türkiye’deki ekonomik koşullardan en çok etkilenen kesimin emekliler olduğunu bilmektedir. Temmuz zammının yetersiz olmasıyla birlikte, milyonlarca emekli nakit sıkışıklığıyla karşı karşıya kalmıştır. Emeklilere 5.000 TL ikramiye ödemesi yapılacak olsa da, bu sorunu çözmek için yeterli olmayacaktır. 3 aydır bütçe açığı olan emekliler için 5.000 TL kurtarıcı olmaktan uzaktır. Neyse ki, Halkbank emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile destek sağlamaktadır.

HALKBANK EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KOŞULLARI

Halkbank, çeşitli ihtiyaç kredisi kampanyaları sunan bankalar arasında en geniş yelpazeye sahip olduğu bilinmektedir. Her kesime özel bir ihtiyaç kredisi imkanı sunan Halkbank, emekli müşterileri açısından da önde gelen bir bankadır. Emekli müşteri sayısı fazla olduğundan, özel finansal çözümler sunulabilmektedir. Bu nedenle, Halkbank emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlemiştir.

Halkbank’ın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasını diğer kampanyalardan ayıran en önemli özellik, uygulanan kredi faizidir. Emekli müşteriler, aylık %3,69 oranında faizle ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Normalde Halkbank’ın standart ihtiyaç kredisi faiz oranı daha yüksektir. Bu da kredi kullanacak emeklinin daha fazla kazanç elde etmesi anlamına gelir.

Halkbank’ın emekli müşterileri, ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar vade seçeneğiyle kullanabilmektedir. Genellikle emekliler, yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmaktan kaçınmaktadır. Bu nedenle, 36 ay vadeli ve 50.000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi emekliler için daha uygun olmaktadır. 50.000 TL limiti aşıldığında ise vade süresi 24 aya düşmektedir.

HALKBANK EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE PROMOSYON ÖDEMESİ

Halkbank’ın emekli müşterileri, sadece ihtiyaç kredisi kullanarak finansmana erişim sağlamamaktadır. Aynı zamanda bu müşteriler, Halkbank ile yapılan bir promosyon sözleşmesiyle 5.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi de almaktadır. Bu ödemeler karşılıksız olup tamamen emekli müşterinin kazancını artırmaktadır.

25.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Halkbank’ın emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, aylık %3,69 faiz oranıyla kredi maliyeti hesaplanmaktadır. 36 ay vadeli 25.000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekli müşteriler, Halkbank’a aylık 1.471 TL kredi taksiti ödeyeceklerdir.

Emeklilere özel ihtiyaç kredisi desteği: Halkbank'tan 25.000 TL fırsatı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.