EkonomiGenelTürkiye

Gram Altın ve Dolar Kuru Tahminleri: İslam Memiş Haftalık Fiyat Analizi!

SEO Başlık: İsrail-Filistin Savaşı Piyasaları Nasıl Etkiliyor? Dolar Kurunda ve Altın Fiyatlarında Neler Bekleniyor?

Alt Başlık 1: Dolar Kuru ve Fiyat Hedefleri
Alt Başlık 2: Ons Altın Değerlendirmesi
Alt Başlık 3: Gram Altın Beklentileri ve Kısa Vadeli İşlemler

Dünyada piyasalar İsrail ile Filistin’deki savaşa kilitlenmiş durumdalar. Oldukça karmaşık fiyatlamalar görülürken bundan sonra olabilecek gelişmeler büyük bir merak konusu oluyor.

Savaş piyasasının etkilediği fiyatlamalar yatırımcılar aklını karıştırıyor. Bu kapsamda yatırımcılar altın fiyatlarındaki yükselişlerin kesilmesinin nedenini merak ediyorlar. Altın fiyatlarındaki yükselişlerin önü neden kesildi, düşüşler kalıcı mı? Dolar kurunda bu haftanın beklentileri neler? Fiyat tahminlerine dair değişiklikler var mı? Piyasalardaki son durumu değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu haftanın fiyat beklentilerini açıkladı.

DOLAR KURUNDA HEDEF NE?

Dolar kuru hakkında kısa bir değerlendirme yapan İslam Memiş, “Dolar kuru 27,88 TL seviyesinde bulunuyor. Dolar kurunda Ekim ayı hedefimiz olan 28 TL seviyesinde bir değişiklik yok. Bu hafta yatay seyirde işlemler devam edebilir. Dolar endeksinde aşağı yönlü bir trend bekliyorum ama bu dolar kuru demek değil. Dolar kurunda hedef 28 TL noktasında kalmaya devam ediyor.” dedi.

ONS ALTINDA BEKLENTİLER!

Ons altın hakkında fiyat değerlendirmesi yapan İslam Memiş, “Ons altın 1.917 dolar seviyesinde ve geçen hafta jeopolitik riskler dolayısı ile yükseldi. Bu seviyelerde kar satışları olabilir. 1.908 – 1.980 dolar aralığını takip etmeyi sürdüreceğim. Kısa vadeli geri çekilmeler kalıcı değil. Elinde dolar bulunanlar ons altındaki düşüşleri değerlendirebilir.” ifadelerini kullandı.

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

Gram altın için de beklentisini açıklayan İslam Memiş, “Gram altında 1.782 TL seviyesinde bulunuyor. Gram altında 1.750 TL ile 1.800 TL aralığını takip edeceğim. Bir sonraki adımda ise 1.800 TL – 1.850 TL aralığını takip edeceğiz. Elinde gram altın olanlar beklemeye devam etmeli. Panikle satanlar yerine alamayacaklar. Kısa vadeli işlemler yapılmamalı.” şeklinde konuştu.

12. Kalkınma Planı hedefleri açıklandı! 2028’de enflasyon yüzde kaç olacak?
Emeklilerin hesaplarına 20.000 TL yatıyor! Halkbank’tan çifte kampanya!
Akaryakıtta zam kesinleşti! Sadece saatler kaldı, motorin fiyatı artıyor!

Not: Burada yer alan değerlendirmeler yatırım kapsamında görülmemelidir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.

Gram Altın ve Dolar Kuru Tahminleri: İslam Memiş Haftalık Fiyat Analizi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.