EkonomiGenelTürkiye

Emekliler için devam eden kampanya: Kazançlı promosyon ödemesi!

Emeklilere Yeni Kampanya: İş Bankası 17.500 TL’ye Kadar Promosyon Ödemesi

İş Bankası, emekli vatandaşlar için özel bir kampanya başlattı

Emekli vatandaşlara müjde olarak duyuruldu. İş Bankası emeklilere özel yeni bir kampanya için çalışmalara başladı. 15 Ekim sonrasında tam 17.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Bankanın bu kampanyası Bağ-Kur, memur ve SSK emeklilerine büyük bir fırsat sunuyor. İşte başvuru koşulları ve detaylar…

İş Bankası, 17 milyon emekli vatandaş için yeni promosyon açıklaması yaptı

Bankadan emekli müşterileri sevindirecek güzel bir haber geldi. İş Bankası’ndan 17 milyon emekli vatandaş için yeni promosyon açıklaması yapıldı. Bu dev promosyon ödemesi 15 Ekim tarihi itibariyle alınmaya başlıyor. İş Bankası emekli müşterilerine hızlı promosyon desteği sağlıyor. Türkiye’nin en özel ve en büyük bankalarından biri olan banka vatandaşlara her daim destek sunuyor. Emekliye Ekim ayına özel hazırlamış olduğu güncel kampanyalarla rekor düzeyde promosyon veriyor. Üstelik de emekli işlem yapmak için şubeye gitmeye gerek duymayacak. Mobil uygulama üzerinden başvuruları gerçekleştirme imkanı bulunuyor.

Maaş Müşterilerine 50.000 TL’ye Kadar Düşük Faizli Kredi Desteği

İş Bankası’ndan gelen açıklamaya göre 30 Ekim 2023 tarihine kadar sunmuş olduğu promosyon kampanyasından yararlanan emeklilere aynı zamanda kredi desteği de verecek. Mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak beklemenize gerek kalmadan tüm emekliler olarak istisnasız ödemenizi alabileceksiniz. İş Bankası’nın kampanyası yalnızca promosyon ile kalmıyor. 50.000 TL’ye kadar düşük faiz oranlarından faydalanarak emekli kredisi alabilirsiniz. 36 ay vadeli bu kredi ödemesini alarak borç veya ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Üstelik banka promosyon desteğine ek olarak havale ve EFT ücreti almadan hizmet veriyor. Ekim ayı sonuna kadar geçerli bu kampanyaya katılmak için maaşınızı İş Bankası’na taşımalısınız. Sonrasında tüm finansal destekleri daha kolay ulaşabilmeniz mümkün olacak.

Emekliler için devam eden kampanya: Kazançlı promosyon ödemesi!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.