EkonomiGenelTürkiye

“PTT İştiraki İŞKUR’dan KPSS Şartı Olmadan İşçi ve Personel Alımı”

PTT İş İlanları – Fırsatları Kaçırmayın!

PTT İş Başvurusu – Kargonun Şirketi İçin Alımlar Yapılıyor

PTT, kendi iştiraki olan Parkkonak İnşaat Anonim Şirketi aracılığıyla personel ve işçi alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Güncel duyuruya göre, alımlar PTT kargonun şirketi tarafından yapılacak ve alınacak personeller, PTT merkezinde kargo biriminde görevlendirilecek. Aynı zamanda adaylar PTT merkezinde tam zamanlı olarak çalışacaklardır. Bu fırsatı kaçırmamak için detaylara göz atalım.

PTT Personel Alımı İlanına Kimler Başvurabilir?

Başvuru yapacak adayların etkin bir şekilde bilgisayar kullanabiliyor olması gerekmektedir. Ayrıca, fiziki ve bedensel yeterliliklere sahip olmalı, takım çalışmasına uygun olmalıdır. Başvurular, en az lise mezunu olması kaydıyla ön lisans ve lisans mezunlarından da kabul edilecektir. Ekip çalışmasında ve dağıtım pozisyonlarında görev almak isteyen adayların 45 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir.

İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş ilanı, 00007808659 İŞKUR iş ilan numarasıyla yayımlanmış olup başvurular başlamıştır. Son başvuru tarihi 19 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Başvurular, İŞKUR aracılığıyla online olarak, ALO – 170 hattını arayarak veya Muğla ilinde bulunan hizmet noktalarından şahsen gerçekleştirilecektir. İşe alımlar Bodrum PTT merkezinde yapılacaktır.

Kamu Personel Alım Duyurusu Hakkında

Bu ilan, PTT tarafından kadrolu personel alımı ilanı değildir. İşe alınacak personeller kargonun şirketi bünyesinde PTT’ye hizmet veren pozisyonlarda istihdam edilecektir. Bu fırsatı değerlendirmek için başvurularınızı hemen yapabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.