EkonomiGenelTürkiye

120 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Hesaplama – Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Ziraat İş Bankası

**Banka Banka 10 Yıl Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Hesaplama! Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Ziraat İş Bankası**

Banka Banka 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi hesaplama! Kredi çekmek isteyen kişiler yükselen faiz oranları nedeniyle zorlanmaya devam ederken ucuz kredi arayan kişilere yönelik olarak bankalar yeni kredi kampanyalarını duyurdu.

**En Uygun Konut Kredisi Veren Banka Hangisi, En Ucuz Kredi Hangi Bankada?**

Konut kredisi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak bankalar peş peşe kampanyalarını duyururken yine de yaşanan oranlar son derece yüksek seviyelerde kaldı. En uygun konut kredisi faiz oranı yüzde 3 seviyesine dayanırken en uygun konut kredisi veren banka İş Bankası oldu. En düşük kredi faiz oranı ise bu banka tarafından uygulanan yüzde 2,87 oranı oldu.

**1 Milyon TL Konut Kredisi Aylık Kaç TL Taksitle Çekilir, Bankaya Toplamda Ne Kadar, Kaç TL Faiz Ödenir?**

Kredi çekerek ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak en uygun faiz oranı üzerinden hesaplandığında 120 ay vadeli 1 milyon TL konut kredisi aylık taksit tutarı 29.696 TL olarak gerçekleşiyor. Kredinin toplam geri ödemesi ise 3 milyon 573 bin TL olarak hesaplanıyor. Yani bankadan 1 milyon TL konut kredisi çeken kişiler bankaya toplamda 2 milyon 573 bin TL faiz ödemek zorunda kalıyor.

Diğer bankaların faiz oranları daha yüksek olduğu için hem faiz oranı hem de toplam geri ödenen rakam da yükseliyor. Örneğin HSBC üzerinden konut kredisi çeken kişinin ödeyeceği aylık taksit tutarı 39.400 TL olarak gerçekleşirken toplam geri ödeme ise 4 milyon 735 bin TL olarak gerçekleşiyor.

120 Ay Vadeli 1 Milyon TL Konut Kredisi Hesaplama - Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Ziraat İş Bankası

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.