EkonomiGenelTürkiye

Hesaplara ACİL tanımlama: Ziraat Bankası, Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve Halkbank’ta 23.59’da 50.000 TL trink yatıyor!

23.59’da hesaplara ACİL tanımlandı! Ziraat Bankası Akbank Garanti Yapı Kredi Halkbank 50.000 TL para trink yatıyor – Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir son dakika duyurusu yapıldı.

Bankalar atağa geçti: Ziraat Bankası, Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve Halkbank hesaplarına acil olarak para tanımladı. Dün gece yarısı gerçekleşen bu işlem, milyonlarca banka müşterisini sevindirdi ve ilgilendirdi.

Son dönemde faiz oranlarının yükselmesi nedeniyle tüketici talepleri azalırken, bankalar da yüksek faiz getirisi elde etmek için kampanyalara başvuruyor. Bu amaçla, pek çok banka, müşterilerinin hesaplarına hazır kredi limiti tanımlıyor. Bu sayede müşteriler, banka şubesine gitmeden cep telefonlarından kredi çekip nakit parayı hesaplarına aktarabiliyor.

HAZIR KREDİ LİMİTİ NEDİR, BANKAYA GİTMEDEN ANINDA KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Bankaların en büyük gelir kaynaklarından biri faiz geliri olup, ihtiyaç kredileri de bu alanda öne çıkar. Bankalar, müşterilerin hesaplarına başvuru yapmaları halinde, hazır onaylı kredi limiti tanımlar. Mobil bankacılık uygulaması kullanarak müşteri hesaplarına giriş yapan kişiler, bu kredi paketlerine ulaşabiliyor. Hazır kredi limitini öğrenmek için mobil uygulamaya giriş yaptıktan sonra “krediler” bölümünü ziyaret etmek yeterli olacaktır. Bazı bankalarda ise mobil şubeye giriş yapmanızla birlikte hazır kredi limiti görüntülenebilmektedir.

EN UYGUN İHTİYAÇ KREDİSİ HANGİ BANKADA, EN DÜŞÜK GÜNCEL KREDİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Malesef bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları son dönemde artış trendine devam etmektedir ve ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 4 seviyesini aşmış bulunmaktadır.

Hesaplara ACİL tanımlama: Ziraat Bankası, Akbank, Garanti, Yapı Kredi ve Halkbank'ta 23.59'da 50.000 TL trink yatıyor!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.