EkonomiGenelTürkiye

Vakıfbank’tan emekli maaşına özel promosyon tutarı ne kadar?

Emekli Maaş Promosyonu Kampanyaları

Emekliler için maaş promosyonu kampanyalarına dair yeni gelişmeler, büyük bir önem arz ediyor. Emekli maaş promosyonları, emeklilerin ek gelirleri olurken geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin en önemli desteklerinden birisi haline geliyor. Bu nedenle, emekli maaş promosyonlarına dair yapılan en küçük kampanya değişiklikleri, ilgiyle takip ediliyor.

Vakıfbank 3 Yıllık Sözleşme Yapıyor

Vakıfbank, emekli maaş promosyonu için emeklilerle 3 yıllık sözleşme yapma fırsatı sunuyor. Emekliler, maaşlarını Vakıfbank’a taşıdıklarında, promosyon kampanyasından yararlanabilmek için sözleşme yapmak zorundalar. Standart bir sözleşmeyle, emekliler Vakıfbank’tan maaş promosyonu alma hakkı elde ediyor. Sözleşme kapsamında, emekli müşterilerin sadece 3 yıl boyunca maaşlarını başka bir bankaya taşımama sözü vermeleri gerekiyor ve bu durumda herhangi bir cezai işlemle karşılaşmıyorlar.

Kamu Bankaları Taviz Vermiyor

Emekli maaş promosyonu ödeme tutarları açısından en istikrarlı bankalar, kamu bankaları oluyor. SGK ile bankalar arasında yapılan bir protokol ile asgari promosyon tarifesi belirleniyor. Bu protokol süresi boyunca kamu bankaları, herhangi bir tarife değişikliği yapmıyor. Kamu bankaları, emeklilere en düşük seviyeden maaş promosyonu ödemesi yapıyorlar ve 3 yıllık süre içinde emekli maaş promosyonları hiçbir şekilde zamlanmıyor.

Vakıfbank Promosyon Ödemesi Ne Kadar?

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu ödeme tutarı, emekli maaşının miktarına göre değişiklik gösteriyor. Emekli müşteriler, 3.500 TL’ye kadar olan maaşlar için 3.000 TL maaş promosyonu alabilmek için 3 yıllık sözleşme yapıyorlar. Eğer emekli maaşı 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaysa, promosyon tutarı 3.500 TL’ye yükseliyor. Ayrıca, emekli maaşı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan müşteriler için promosyon tutarı 4.500 TL oluyor. Emekli maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan müşterilere ise 5.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

Vakıfbank'tan emekli maaşına özel promosyon tutarı ne kadar?

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.