EkonomiGenelTürkiye

Gaziosmanpaşa Üniversitesi KPSS 50 İle Memur Alıyor

Üniversite İş İlanları: Farklı Pozisyonlarda İş İmkanları

Gaziosmanpaşa Üniversitesi, kendi bünyesinde yeni personel istihdamı yapmak üzere ilan verdi. Bu alımlar, en az lise mezunu adaylardan başlamak üzere gerçekleştirilecektir. İkamet şartı olmadığı belirtilen bu ilan için, 2022 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmanız ve P-94 puan türünde 50 taban puanını geçmiş olmanız gerekmektedir. İş ilanının ayrıntıları, Kamupersonelialim.com yazar ekibi tarafından sunuldu.

Kamu Personel Alımı Başvuru Koşulları

2 aşçı alımı: Ortaöğretim veya dengi okullardan mezun olan adaylar arasından, aşçı olarak çalışabilecek deneyime sahip olanlar seçilecektir.

1 bahçıvan alımı: Başvuracak adayların lise veya dengi okullardan mezun olması ve daha önce bahçıvan olarak tecrübe kazanmış olması talep edilmektedir. Başvurular için 36 yaşından gün almamış olmanız şarttır.

1 temizlik personeli alımı: Lise veya dengi okullardan mezun olan erkek ve kadın adaylar arasından temizlik personeli alımı yapılacaktır.

2 bulaşıkçı alımı: Üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS 50 puan ile gerçekleştirilecek olan bulaşıkçı alımı duyurulmuştur.

Personel Alımı İş İlanı Başvuru Şekli ve Süreci

Üniversite iş ilanlarına başvurular, Tokat iş ilanları kategorisi üzerinden yapılmaktadır. Başvurular 20 Ekim 2023 tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmış olup, tam başvuru tarihi olarak 3 Kasım 2023 belirlenmiştir. Başvurular, Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi KPSS 50 İle Memur Alıyor

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.