EkonomiGenelTürkiye

KPSS Sıralamasıyla 20 Zabıta Memuru Alımı, Atama Yöntemi

SEO Title: Seyhan Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İlanı – Başvuru Şartları ve Tarihleri

Zabıta Alımı İlanı

Seyhan Belediyesi tarafından yayınlanan ilana göre, 20 zabıta memuru alımı yapılacaktır. Bu yazıda, başvuru şartları, başvuru şekli ve başvuru tarihleri hakkında detaylı bilgilere yer verilecektir.

Başvuru Şartları ve Tarihleri

Adaylar, başvuru belgelerini 27 Kasım 2023 – 01 Aralık 2023 tarihleri arasında Seyhan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etmelidir. Başvurular, sadece mesai saatleri içerisinde kabul edilecektir.

Kadro Öğrenim Durumu

İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonomi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Siyasal Bilimler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Yerel Yönetimler, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir.

Kadro Dağılımı Öğrenim Durumu

Yerel Yönetimler, Gıda Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Sağlığı, Çevre Temizliği ve Denetimi, Acil Durum ve Afet Yönetimi, Özel Güvenlik ve Koruma, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri, Kültürel Miras ve Turizm, Adalet Ön lisans programlarından mezun olmak gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuru Özel Şartları

İlan edilen unvan için mezun olduğunuz okula göre öğrenim şartlarınızı taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, ön lisans mezunları için 2022-KPSS P93 ve lisans mezunları için 2022-KPSS P3 puan türünde, Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanın karşısında belirtilen asgari KPSS puanını almış olmanız gerekmektedir.

Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapabilmek için belirli özel şartlara uymak gerekmektedir. Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması gerekmektedir. Bu konuda boy ve kilo tespitleri başvuru sırasında Belediyemizce yapılacaktır.

Ayrıca, sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmanız ve 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir.

Başvuru kılavuzuna ilan edilen adresten ulaşabilirsiniz.

KPSS Sıralamasıyla 20 Zabıta Memuru Alımı, Atama Yöntemi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.