EkonomiGenelTürkiye

30.000 TL Ödeme Fırsatı! Kolay Kredi Koşulları O Bankalarda!

Akbank ve QNB Finansbank 30.000 TL Nakit Kredi Kampanyası

Akbank ve QNB Finansbank, kredi kartı kullanan müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor. Başlatılan kampanya çerçevesinde, düzenli olarak kredi kartı kullananlara 30.000 TL’ye kadar nakit kredi imkanı sağlanacak. Hem Akbank hem de QNB Finansbank, kredi başvurularınızı kolaylaştırmak ve ödemelerinizi etkin bir şekilde yönetmenizi sağlamak için mobil uygulamalarınız üzerinden işlemleri gerçekleştirebileceğinizi belirtiyor.

Akbank 30.000 TL Nakit Kredi Kampanyası

Akbank, Axess kredi kartı kullanan müşterilerine 30.000 TL nakit kredi imkanı sağlama taahhüdünde bulunuyor. Başvurularınızı Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilir ve kredi şartlarına uygun ödemelerinizi hesabınıza alabilirsiniz. Ek olarak, SMS yoluyla da başvuruda bulunabilir ve 3 aylık erteleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank 30.000 TL Nakit Kredi Kampanyası

QNB Finansbank da kredi kartı kullanıcılarına 30.000 TL nakit kredi desteği sunmaktadır. Başvurunuzu gerçekleştirmek için T.C. kimlik numaranızı 5030 numarasına göndermeniz yeterlidir. QNB Finansbank başvurunuzu uygun bulması halinde, hesabınıza kredi ödemelerinizi mobil uygulama üzerinden alabilirsiniz. Ayrıca, ihtiyaç kredisi almanızı da QNB mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kredi Kampanyasından Nasıl Faydalanabilirsiniz?

Bu fırsatlardan yararlanabilmek için 18 yaşından büyük olmanız ve minimum 1500 kredi puanına sahip olmanız gerekmektedir. Kampanya Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacaktır. Bu kredi kampanyası, kredi kartı kullanıcılarının maddi ihtiyaçlarını karşılamaları için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Akbank ve QNB Finansbank’ın 30.000 TL nakit kredi fırsatı, müşterilere büyük bir kolaylık sağlamakta ve maddi anlamda rahatlamalarını desteklemektedir. Ayrıca, bu kampanyalar diğer vatandaşların ilgisini çekmekte ve böylece bankalar yeni müşteriler kazanmaktadır. Siz de bu fırsatlardan yararlanmak isterseniz, Akbank ve QNB Finansbank müşterisi olabilirsiniz. Müşteri olduktan sonra her iki bankanın resmi internet sitesinden size uygun kampanyaları takip edebilir ve başvuru işlemlerinizi nasıl gerçekleştireceğinizi öğrenebilirsiniz.

30.000 TL Ödeme Fırsatı! Kolay Kredi Koşulları O Bankalarda!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.