EkonomiGenelTürkiye

Ayçiçek Yağı: O Markette İnanılmaz Kampanya! 5 Litre İçin Müthiş Fırsat!

**CarrefourSA Marketten Ayçiçek Yağı İndirimleri! Kaçırmayın!**

CarrefourSA markette birbirinden farklı kategorilerde ürünler için indirimler zaman zaman yapılıyor. Sağlıklı yemeklerin vazgeçilmezi olan ayçiçek yağı uygun fiyatlarla temin edilebiliyor. Kaçırılmayacak fırsatı yakalamak için CarrefourSA mağazalarına uğramanız gerekiyor.

**CarrefourSA Market Günlük İndirimlerle Ayçiçek Yağı Sunuyor**

CarrefourSA markette günlük indirimler oluşturuldu. Ayçiçek yağı mutfağın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günlük yaşamın ayrılmaz parçası olan ayçiçek yağı indirimli fiyatıyla göz dolduruyor. Alışveriş yapacaklara yemeklerinizi hazırlarken muhakkak gerekecek bu ürün fırsatı sağlandı. Bir yerine birkaç ürün birden satın alabileceğiniz büyük indirimler duyuruldu. CarrefourSA marketlerinden kaçırılmayacak indirim fırsatını sizde kullanın. Kaliteli ürüne uygun fiyata sahip olmanız bu şekilde sağlanacak.

**Ayçiçek Yağı Fiyatları CarrefourSA Marketinde Rekabetçi Seviyede!**

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemlerde en çok fiyatı yükselen ürünler arasında. İndirim marketi olarak dikkat çeken CarrefourSA market zincirinde eşsiz fiyatlar sizleri bekliyor. Siz değerli müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlayan bu markette özellikle ailelerin mutfak ihtiyaçlarının en büyüğü olan ayçiçek yağı indirimi oluşturuldu. 5 litre ayçiçek yağı pet şişede 159 TL’den satışa çıkıyor. 4 litrelik ayçiçek Yudum markasının ürünü ise 169.90 TL yerine 155. 90 TL’ye satılıyor.

**Pek Çok Ambalaj Seçeneği Oluşturuldu**

CarrefourSA marketlerde ambalaj seçenekleri oluşturuldu. 2 litrelik Carrefour ayçiçek yağı ürünü 73,50 TL’ye satılırken 1 litrelik Carrefour ayçiçek yağı 39,50 TL’ye satılıyor. Ayrıca 5 litrelik ambalajında Yudum Ayçiçek yağı 199,90 TL’ye satılıyor. Hem ailenin bütçesine hem de midesine dost ürünlerle market sizleri buluşturuyor.

**Alternatif Yağ Seçeneklerini Değerlendirebilirsiniz**

1 litrelik Yudum ayçiçek yağı 59,90 TL’den satılıyor. Hem pratik hem de ekonomik olan bu ambalajlar küçük ailelerin tercihi oluyor. Orkide 4 litrelik yağ pet ambalajında 169,90 TL yerine 144,90’ye satılıyor. Ayrıca Sırma Mısır yağı da bu indirimlerden nasibini aldı. 5 litrelik ambalajında 306,90 TL yerine 199,90 TL’ye indi. Sağlıklı yemek arayanların tercihi olan farklı yağ seçeneklerine yönelmiş tüketiciler bu ürünleri satın alabilirler.

Ayçiçek Yağı: O Markette İnanılmaz Kampanya! 5 Litre İçin Müthiş Fırsat!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.