EkonomiGenelTürkiye

Ayçiçek Yağında İnanılmaz İndirim! 5 Litre Sadece 149,90 TL!

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Hafta Sonuna Özel İndirim

Aklar Gross Markette Ayçiçek Yağı Fiyatı İndi

Yağ fiyatları son zamanlarda büyük bir artış içerisinde. Sık sık marketlerden açıklama geliyor. Fiyat artışlarına karşın, kampanyalı satış düzenleyen marketlerde indirim imkanları da bulunuyor. Zincir marketlerin yanında lokal marketlerde de ayçiçek yağı fırsatları sunuluyor. İşte hafta sonuna özel bir indirim kampanyası:

Aklar Gross market, hafta sonuna özel olarak ayçiçek yağı fiyatını indirdi. 5 litrelik ayçiçek yağı, kampanya kapsamında sadece 149,90 TL’ye satılmak üzere indirildi. Bu fırsatı kaçırmayın ve hafta sonunda Aklar Gross markette alışverişinizi yapın.

Hafta Sonuna Özel Pek Çok Üründe İndirim

Aklar Gross markette ayçiçek yağı indirimiyle birlikte pek çok üründe de indirim fırsatları bulunuyor. En az 250 TL’lik alışveriş yapmanız durumunda, markette indirimli bulabileceğiniz ürünler arasında:

  • İçim 900 gram süzme peynir: 94,90 TL
  • Yarım kilogram Çaykur Rize Tiryaki çayı: 49,90 TL
  • 720 gram Tamek salça: 29,90 TL
  • 5 kilogram Gazal Osmancık pirinci: 139,90 TL
  • 4 kg Omo activ fresh: 119,95 TL

Bu ürünler de indirimli olarak Aklar Gross markette satışa sunulmaktadır. Ancak indirimden faydalanabilmeniz için 1000 TL’lik alışveriş yapmanız gerekmektedir. Hafta sonuna özel bu indirim fırsatlarını kaçırmayın ve Aklar Gross markete uğrayarak avantajlı alışverişin keyfini çıkarın.

Ayçiçek Yağında İnanılmaz İndirim! 5 Litre Sadece 149,90 TL!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.