EkonomiGenelTürkiye

Aylık 307 TL Taksitle 50.000 TL İhtiyaç Kredisi – Ziraat Bankası’ndan Nakit Kredi Desteği!

Aylık 307 TL Taksitle Nakit Kredi Desteği! Ziraat Bankası’ndan 50.000 TL İhtiyaç Kredisi – Bankaların kredi faiz oranları yükselişte iken nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için kredi imkanları kısıtlanmıştı.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı Yüzde Kaç?

Kredi almak isteyenler için, kamu bankaları umut kaynağı oldu ve Ziraat Bankası müşterilerine yeni bir kredi desteği sunuyor. Ziraat Bankası, müşterilerine kredi başvurusu imkanı sunarken, şube, internet sitesi ve mobil şube üzerinden de kredi başvurusu yapılabilmektedir.

Güncel ihtiyaç kredisi faiz oranını açıklayan Ziraat Bankası, Dijital Kredi paketinin yeni faiz oranını yüzde 3.94 olarak düzenledi. 5 bin TL’den 50 bin TL’ye kadar olan tutarlarda, bu paketten yararlanmak isteyen kişiler, aylık yüzde 3.94 faiz oranıyla 36 aya kadar vadeli kredi çekebileceklerdir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nereden ve Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler için birçok seçenek bulunmaktadır. Kredi başvurusu, tüm Ziraat Bankası şubelerinden yapılabileceği gibi, aynı zamanda Ziraat Bankası mobil şube uygulaması üzerinden de online olarak yapılabilmektedir.

Aylık 307 TL Taksitle 50.000 TL İhtiyaç Kredisi - Ziraat Bankası'ndan Nakit Kredi Desteği!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.