EkonomiGenelTürkiye

TİGEM’de Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Şefi İçin Alım Başladı

**Kapımızda Yeni İş İlanı: Kamu Personeli Alımı**

**Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM)**, taşra teşkilatında boş bulunan kadrolara dair duyuruda bulundu. Buna göre, teknik şef, şef yardımcısı, koruma ve güvenlik amiri, koruma ve güvenlik amiri yardımcısı pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirilecektir. Ayrıca, mühendis, veteriner ve tekniker pozisyonlarında yükseltme için unvan değişikliği yapılacaktır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, bu konuya dair tüm detayları sizler için derledik.

**Personel Alımı İş İlanı Kadroları**

– **Teknik Şef**: Ziraat Mühendisi (Tarımsal Mekanizasyon, Tarım Makinaları), Ziraat Mühendisi (Tarımsal Yapılar ve Sulama), Ziraat Mühendisi (Bitkisel Üretim), Ziraat Mühendisi (Zootekni), Elektrik Elektronik Mühendisi, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Veteriner (Hayvancılık) ve Veteriner (At Islahı).

– **Şef**: İnsan Kaynakları/Destek Hizmetleri, Finans Yönetimi ve Ticaret ve Satın Alma.

– **Şef Yardımcısı**: İnsan Kaynakları/Destek Hizmetleri, Finans Yönetimi, Ticaret ve Satın Alma.

– **Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımları**: Koruma ve Güvenlik Amir Yardımcısı ve Veteriner.

– **Mühendis**: Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Ziraat Mühendisi, Ziraat Mühendisi (Zootekni) ve Elektrik-Elektronik Mühendisi.

– **Tekniker**: Veteriner Sağlık Teknikeri, Ziraat Teknikeri, Elektrik Teknikeri, Makine Teknikeri ve İnşaat Teknikeri.

**Kamu Personel Alımı Başvuru Şekli ve Yeri**

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel ilana göre, sınav başvuruları 17 Ekim 2023 tarihi itibariyle başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 24 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Söz konusu sınava başvurmak isteyen adaylar başvurularını elektronik ortamda yapacaklardır. Başvurular, E-Devlet üzerinden “Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü- Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” internet adresi olan [https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr](https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

TİGEM'de Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Şefi İçin Alım Başladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.