EkonomiGenelTürkiye

Bankalar Personel Alımı için Şehirler Arası İlan Verdi

En İyi Banka İş İlanları

Birçok banka, şu anda iş ilanları yayımlamaktadır. Bankalar, 81 şehirden farklı pozisyonlara alım yapacaklarını belirtmişlerdir. Bu iş ilanlarında lise, ön lisans ve lisans mezunları için uygun pozisyonlar da bulunmaktadır. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanların detaylarını sizlere sunuyoruz.

Aktif Bank Personel Alımı

Aktif Yatırım Bankası, kendi şubelerinde farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacaktır. Adayların Microsoft Office programlarını iyi bilmesi ve ekip çalışmasına yatkın olması beklenmektedir. Bankanın güncel alım detayları ve başvuru süreci hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Vakıfbank 1985 Kamu Personel Alımı

Vakıfbank, 81 şehirden toplamda 1.985 kamu personeli alımı gerçekleştirecektir. Banka, başvuruları ülke genelinden kabul edeceğini açıklamıştır. Mülakat sonuçlarına göre personel seçimleri yapılacaktır. Alımlar, 200 müşteri iletişim merkezi memuru, 1.192 şube memuru, 1.052 idari işler memuru, 1.040 mühendislik ve tarım alanında personel, 483 uzman yardımcısı, 70 idari personel, 5 hukuk mezunu, 30 mühendislik mezunu, 5 bilgisayar mühendisi ve 110 müfettiş yardımcısı kadrolarında yapılacaktır. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

İş Bankası, Banka Memuru Alımı

İş Bankası, KPSS şartı aranmadan 2023 yılı kapsamında ekim ayı için iş ilanları yayımlamıştır. Lisans mezunları arasından uzman ve sistem yardımcısı olarak istihdam edilecek personel alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

Akbank Personel Alımı

Akbank, müfettiş yardımcısı, servis yöneticisi, servis mühendisi ve engelli personel alımı yapacaktır. Takım çalışmasına uyumlu adaylar başvurabilirler. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2023’tür. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için tıklayınız.

ING Kamu İşçi Alımı

ING Bankası, resmi kariyer sayfası üzerinden 18 iş ilanıyla banka memuru alımı yapacaklarını duyurmuştur. Farklı pozisyonlarda istihdam edilecek adaylar için en az lisans mezunu olma şartı vardır. Başvurular başlamış olup, daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için tıklayınız.

En güncel ilanlara anında ulaşmak için cep uygulamamızı kullanabilirsiniz.

Bankalar Personel Alımı için Şehirler Arası İlan Verdi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.