EkonomiGenelTürkiye

Emekliler için Vakıfbank’tan muhteşem fırsat: 25.000 TL hediye!

Emeklilere Vakıfbank Emekli Maaş Promosyonu ve İhtiyaç Kredisi!

Emekli vatandaşlar Türkiye’de geçim sıkıntısıyla mücadele ediyor. Maaşlarına yapılacak ara zam ümidiyle aylarca bekleyen emekliler, bu beklentilerinin boşa çıktığını gördüler. Yeni ekonomi yönetimi, emeklilerin ara zam taleplerine onay vermezken, emekliler 5.000 TL ikramiyeyle yetinmek zorunda kalacaklar.

Emekliler, bütçelerini desteklemek için emekli maaş promosyonlarından faydalanabiliyorlar. Ancak, bu promosyonlar tek başına yeterli olmuyor. Bankalar da bunun farkında ve emeklilere yönelik çözümler sunuyorlar. Emekli maaş promosyonu kampanyaları artık ihtiyaç kredileriyle desteklenip bir paket haline getirilmeye başlandı. Bu konuda ilk adımı, Vakıfbank attı.

Vakıfbank Emekli Maaş Promosyonu Paketi!

Vakıfbank’ın emekli maaş promosyonu kampanyası, bir paket halinde sunulan bir kampanyaya dönüştürüldü. Bu kampanya kapsamında emeklilere hem maaş promosyonu hem de ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Maaş promosyonları karşılıksız olarak verilirken, müşteriler çektikleri ihtiyaç kredilerini bankaya aylık taksitler halinde geri ödüyorlar.

Vakıfbank emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında, emeklilere asgari tarifeden ödemeler yapılıyor. Bir emekli en az 3.000 TL ve en fazla 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi alıyor. Bu promosyon ödemeleri, emeklilerin maaş tutarlarına göre değişiklik gösteriyor.

Emekli müşterinin maaşı 3.500 TL’ye kadar ise 3.000 TL, 3.500 TL ile 7.500 TL arasındaysa 3.500 TL, 7.500 TL ile 10.000 TL arasındaysa 4.500 TL ve 10.000 TL’nin üzerindeyse 5.000 TL tutarında promosyon ödemeleri yapılıyor.

Emekliler, Vakıfbank promosyon sözleşmesini imzaladıklarında ve isterlerse 20.000 TL ihtiyaç kredisi alabiliyorlar. Bu ihtiyaç kredisi, diğer ihtiyaç kredilerine göre daha düşük bir faiz oranıyla sunuluyor. Emekliler, 20.000 TL ihtiyaç kredisini 36 ay vadeli olarak çekip 3 yılda aylık taksitler halinde bankaya geri ödeme yapabiliyorlar.

Emekliler, Vakıfbank’ın emekli paketi kapsamında toplamda 25.000 TL ödeme alabiliyorlar. Bu ödemenin 20.000 TL’si ihtiyaç kredisi, 5.000 TL’si ise maaş promosyonudur.

Emekliler için Vakıfbank'tan muhteşem fırsat: 25.000 TL hediye!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.