EkonomiGenelTürkiye

Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı – 3 Branşta 412 Pozisyon

Banka Memuru Alımı İş İlanları

Banka Memuru Alımı Fırsatları

Ziraat Katılım Bankası, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 412 banka memuru alımı yapacaktır. Bu ilanda, 250 servis görevlisi, 150 uzman yardımcısı ve 12 müfettiş yardımcısı pozisyonunda toplam 412 personel alınacaktır. Her bir pozisyon için farklı bölgelerde alım yapılacağı belirtilmiştir. İş başvurusu yapmak isteyen adaylara, alım şartlarını ve sürecini kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak sunuyoruz.

Personel Alımı Şehir Listesi

Kütahya, Bursa, Malatya, Çanakkale, Manisa, Denizli, Mersin, Diyarbakır, Nevşehir, Erzincan, Niğde, Eskişehir, Sakarya, Gaziantep, Samsun, Giresun, Siirt, Isparta, Tekirdağ, İstanbul, Afyonkarahisar, Kahramanmaraş, Aksaray, Kayseri, Ankara, Kırıkkale, Antalya, Kocaeli, Aydın, Konya, Batman, İzmir, Van ve Trabzon illerinde servis görevlisi alımı yapılacaktır. Müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcısı pozisyonunda değerlendirilecek adaylar ise İstanbul şubelerinde işe alınacaktır.

Banka Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Banka tarafından yayımlanan ilana başvuruların 24 Ekim 2023 tarihinde başladığı duyurulmuştur. İlan kılavuzuna göre, başvuruların 10 Kasım 2023 tarihinde sona ereceği belirtilmiştir.

Adaylar başvurularını bankanın resmi kariyer internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirmek zorundadır. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapıldığında değerlendirmeye alınmayacak. Adayların sadece bir pozisyon için başvuru yapmaları gerektiği ve birden fazla pozisyon için başvuruların kabul edilmeyeceği önemle belirtilmektedir.

İş İlanı Duyurusu

Servis görevlisi pozisyonuna alınacak personel, 3 Aralık 2023 tarihinde 5 farklı merkezde yapılacak yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. Yerel personel olarak atanacak adaylar, atandıkları şubede en az 3 yıl görev yapma zorunluluğuna sahip olacaktır. Sınav giriş belgelerine ulaşmak isteyen adaylar, 27 Kasım 2023 Pazartesi günü yapılacak duyuru sonucunu takip etmelidir.

Müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcısı pozisyonlarına alınacak personel de sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. 3 Aralık 2023 tarihinde 3 merkezde yapılan sınav sonuçlarına göre işe alınacak personeller belirlenecektir. Adayların başvuru sırasında mezuniyet alanlarına göre idari alan veya mühendislik alanını tercih etmeleri gerekmektedir.

Her iki pozisyon için de başvuru sırasında 200 TL olan sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir. Sınav ücretleri, başvuru ekranında ödeme yapma seçeneği sunulan aynı ekrandan ödenecektir.

Başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

Ziraat Katılım Bankası Personel Alımı - 3 Branşta 412 Pozisyon

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.