EkonomiGenelTürkiye

Emeklilere şimdi 20.000 TL Vakıfbank’tan!

Bankaların Emekli Müşterilere Özel Kampanyaları Devam Ediyor

Vakıfbank Emekli Kampanyası!

Kamu bankası olan Vakıfbank, emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alıyor. Özel bankaların daha yüksek miktarda maaş promosyonu ödeme imkanları sağlamasına rağmen, çoğu emekli hâlâ kamu bankalarını tercih ediyor. Bunun nedeni, bu bankaların en ücra ilçelerde bile şube ve ATM hizmeti sunabilmesidir. Bu imkanı özel bankalarda bulmak pek mümkün değildir. Emekli müşterilerin yoğun talepleri üzerine Vakıfbank, onlar için özel bir kampanya başlattı.

Vakıfbank, emeklilere sadece maaş promosyonu ödemesi yapmıyor. Bir paket kampanyaya dönüştürülen bu kampanya kapsamında, banka hem maaş promosyonu veriyor hem de isteğe bağlı olarak ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Böylece emekli müşteriler iki ödeme birden alabiliyor. İhtiyaç kredisi olarak çekilen tutar, emeklilerin maaşlarından taksitler halinde aydan aya kesiliyor.

Vakıfbank’ın emekli müşterileri aşağıdaki promosyon ödemelerini alıyorlar:

– Emekli maaşları 3.500 TL’ye kadar olanlara 3.000 TL,
– Emekli maaşları 3.500 TL ile 7.500 TL arasında olanlara 3.500 TL,
– Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL,
– Emekli maaşları 10.000 TL ve üzerinde olanlara 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

Vakıfbank’ın emekli kampanyasının ikinci aşaması ise ihtiyaç kredisinden oluşuyor. Banka, emekli müşterilere mini bir kredi teklifi sunuyor. Normal faizin altında bir faiz oranıyla 15.000 TL emekli ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Bu kredinin vadesi 36 ay olarak belirlenmiştir ve taksitleri oldukça düşüktür. Talep eden emekliler, maaş promosyonunun yanı sıra bu ihtiyaç kredisini de çekebiliyorlar. Bir emeklinin bankadan 5.000 TL emekli maaş promosyonu aldığını ve üzerine 15.000 TL de ihtiyaç kredisi çektiğini düşündüğümüzde, toplamda 20.000 TL nakit paraya erişim sağlanmaktadır.

Emeklilere şimdi 20.000 TL Vakıfbank'tan!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.