EkonomiGenelTürkiye

Havayolu Şirketleri Yüksek Maaşla Kabin Memuru Alımı

Kabin Memuru Alımı İş İlanları

Kabin Memuru Alımı Yapan Havayolu Şirketleri

SunExpress, Emirates ve Pegasus havayolu şirketleri, kendi bünyelerinde çalıştırmak üzere kabin memuru alımı yapacaklarını duyurdu. Bu ilana başvurular, lise, önlisans ve lisans mezunu kadın ve erkek adaylardan kabul edilecektir. KPSS şartı olmadığı için, personel seçimi kurum tarafından mülakat sınavı sonuçlarına göre yapılacaktır. Kamupersonelialim.com olarak, ilanın ayrıntılarını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

Kabin Memuru Alımı Başvuru Koşulları

SunExpress İlan Detayları

SunExpress tarafından en az lise mezunu adaylardan başlayarak, toplamda 400 kabin memuru alımı yapılacaktır. Adayların iyi düzeyde Türkçe ve İngilizce bilgisine sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, dış görünüşe özen gösteren ve iyi derecede yüzme bilen adaylar tercih edilecektir. Kadın adayların boyu en az 155 cm, erkek adayların boyu ise en az 165 cm olmalıdır.

Emirates İlan Detayları

Emirates, 100 kabin memuru alımı yapacaktır. Konaklama ve müşteri hizmetleri alanında bir yıldan fazla deneyimi olan adaylar tercih edilecektir. Ayrıca, kabin ekibi üniforması giyen adayların vücutlarında görünür dövmeler olmamalıdır. Yazılı ve sözlü İngilizce dil bilgisine hakim olmanız ve takım çalışmasına uygun olmanız beklenmektedir.

Pegasus İlan Detayları

Pegasus tarafından yayımlanan ilana göre, yurt içi ve yurt dışında uzun süreli konaklamaya engel bir durumunuz olmamalıdır. Alımlar minimum önlisans mezunu adaylar arasından yapılacaktır. Uçuş yapmaya elverişli olmanız gerekmektedir. Ayrıca, İstanbul Anadolu yakası bölgesinde ikamet eden veya başvurudan sonra bu bölgede ikamet edebilecek olan adaylar tercih edilecektir.

Personel Alımı İlanları Başvuru Şekli ve Süreci

Üç havayolu şirketi için başvurular başlamıştır. Adaylar başvurularını ilgili kurumların resmi internet siteleri üzerinden online platformda yapmalıdır. Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılmayacaktır.

Cep uygulamamızı indirerek tüm iş ilanlarına anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Havayolu Şirketleri Yüksek Maaşla Kabin Memuru Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.