EkonomiGenelTürkiye

Muğla Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

Belediye İş İlanları: Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı

Belediye İş İlanları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yeni bir iş ilanı yayımladı. Belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere 75 zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak. Bu ilanda, lise, önlisans ve lisans mezunları için uygun kadroların olduğu belirtilmektedir. İşe alımlar GİH hizmet sınıfında 9. ve 10. derece kadrolarda gerçekleştirilecektir. Kamupersonelialim.com yazar ekibi olarak, ilanın ayrıntılarını sizler için paylaşıyoruz.

Belediye Memuru Alımı Müracaat Koşulları

23 itfaiye eri alımı: Erkek adaylar başvurabilir. Önlisans programından mezun olmuş olmanız ve en az C sınıfı sürücü belgesi sahibi olmanız gerekmektedir.

2 itfaiye eri alımı: Makine mühendisliği veya makine ve imalat mühendisliği bölümü lisans mezunları başvurabilir. B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

35 itfaiye eri alımı: Lise veya dengi okullardan mezun olan, C sınıfı ehliyeti olan adaylar başvurabilir.

5 zabıta memuru alımı: İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi, iktisat fakültesi, işletme fakültesi, siyasal bilgiler fakültesi veya halkla ilişkiler lisans bölümünden mezun olan adaylar başvurabilir. B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir.

10 zabıta memuru alımı: Yerel yönetimler, maliye, işletme yönetimi, halkla ilişkiler ve tanıtım, adalet, çevre temizliği ve denetimi, özel güvenlik ve koruma önlisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvurabilir. B sınıfı ehliyet istenmektedir.

KPSS Şartı Var

Adayların 2022 KPSS sınavından lise mezunlarının P-94, önlisans mezunlarının P-93 ve lisans mezunlarının P-3 puan türünde istenen taban puanı karşılaması gerekmektedir. Lise mezunları için taban puan 50, diğer öğrenim düzeyleri içinse taban puan 60 olarak belirlenmiştir.

Belediye Personeli Alımı Başvuru Şekli ve Süreci

Muğla iş ilanları kategorisinde yayınlanan bu güncel ilan, başvuruların 4 Aralık 2023 tarihinde başlayacağını açıklamıştır. Son başvuru tarihi ise 7 Aralık 2023 mesai saatleri içinde belediye Personel Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü’ne şahsen yapılmalıdır.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Personel Alımı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

İçeriğe erişmek için reklam engelleyicini devredışı bırakın.